Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

First Look: Disney's Josh D'Amaro gaf op D23 een voorproefje van Lightsaber Training in Star Wars: Galactic Starcruiser

november 23, 2021 95
Te midden van alle opwinding en nieuwsgierigheid rond de aanstaande Star Wars: Galactic Starcruiser in het Walt Disney World Resort is er één ding waar ik het meest naar uitkijk: de training met lichtzwaarden.

Wanneer deze unieke vakantie-ervaring op 1 maart 2022 begint met het verwelkomen van gasten aan boord van de Halcyon starcruiser, zullen ze eindelijk weten hoe het is om de Force te voelen en een lichtzwaard te hanteren als ze het opnemen tegen een training op afstand, vergelijkbaar met Luke Skywalker in Star Wars: A New Hope. Het is één van de vele meeslepende activiteiten die deel uitmaken van dit twee nachten durende avontuur waar je Star Wars zult zien, voelen en beleven.

Op Destination D23 gaf Disney Parks, Experiences and Products Chairman Josh D'Amaro ons een voorproefje van dit langverwachte moment aan boord van de starcruiser. Laten we onze eerste stap zetten in een grotere wereld en kijken hoe Josh zijn vaardigheden met een lichtzwaard test.Oh, wacht ... er was meer? Ja, Josh stopte ook bij de brug van de starcruiser, waar Disney Imagineer Sara Thacher hem leerde hoe hij het schip moest verdedigen met enkele vertrouwde blaster kanonnen. Gasten zullen deze vaardigheden ook leren, tijdens hun avontuur ... en deze vaardigheden zullen van pas kunnen komen mocht er iets onverwachts gebeuren. Maar nee, alles gaat altijd volgens plan in dat melkwegstelsel ver, ver weg, toch?

Dit is slechts een voorproefje van wat er komen gaat voor Star Wars: Galactic Starcruiser, dus blijf ons hier op het Disney Parks Blog volgen terwijl we naar 1 maart razen alsof we op lichtsnelheid springen. Eerder deze week hebben we bijvoorbeeld een paar van de nieuwe personages onthuld die je aan boord kunt ontmoeten. Je kunt ook www.starwarsgalacticstarcruiser.com bezoeken voor meer details en je registreren om regelmatig updates te ontvangen.

Dus tot de volgende keer, onthoud... de Force will be with you, always.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender