Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw Roundup Rodeo BBQ-restaurant komt in 2022 naar Toy Story Land in Disney's Hollywood Studios

januari 24, 2022 967
Er komt een gloednieuw restaurant met bediening aan tafel naar Toy Story Land in Disney's Hollywood Studios.

Bij het betreden van de achtertuin van Andy worden gasten op magische wijze getransformeerd in de grootte van speelgoed, omringd door speelgoed en speelsets verspreid over het gebied. Binnenkort zullen de gasten ontdekken dat er een nieuwe speelruimte is opgezet, deze keer is het een rodeo! Maar, zoals gebruikelijk voor Andy, is het natuurlijk niet de gebruikelijke rodeo...

Met behulp van drie kartonnen dozen die aan elkaar zijn geknipt en geplakt, heeft Andy een nieuwe rodeo-arena gemaakt met enkele van zijn favoriete speelgoed, games en speelsets. Hoewel sommige stukken zeker een westers thema hebben, is wat deze rodeo speciaal maakt het brede assortiment speelgoed dat is samengebracht om een ​​leuke, kleurrijke mashup-sfeer te creëren die alleen een kind kan creëren.

Eenmaal binnen word je omringd door alle rodeo-festiviteiten in actie, evenals speelsets voor de westelijke stad en het treinstation. Misschien zie je ook enkele van je favoriete Disney Pixar-personages verspreid door het restaurant in de vorm van speelgoed en speelstukken, waaronder een speelgoedversie van Jessie die op de rug van een Trixie-trekspeeltje rijdt en unieke speelgoedversies van Bo Peep en haar schapen, die allemaal samen in de rodeo lijken op te treden.

Dit meeslepende restaurant omringt de gasten met een caleidoscoop van speelgoed, games en speelsets, terwijl het weer een unieke, leuke, gezinsvriendelijke eetervaring biedt, die alleen in Toy Story Land kon worden beleefd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)