Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

‘Fantasmic!’ komt terug naar Disney’s Hollywood Studios op 3 november 2022

oktober 23, 2022 587
Terug en beter dan ooit, de meer dan levensgrote, nachtelijke openluchtmusical met live artiesten, verbluffende effecten, opzwepende muziek en oogverblindende pyrotechniek die je kent en waar je van houdt - compleet met een gloednieuwe showreeks!


“Door deze hele reeks gaan we op reis met onze helden. We zien ze voor een beslissing staan, en hoe moeilijk dat voor hen kan zijn, en kijk hoe ze die kracht in zichzelf vinden om op een werkelijk spectaculaire manier door te zetten”, zegt Matthew Hamel, directeur van de Disney Live Entertainment Show.

En spectaculair is het. De nieuwe heldenreeks bevat een energieke Aladdin-achtervolging met stunts die nog nooit eerder zijn gezien op de "Fantasmic!" podium, een krachtige scène met Elsa op het nummer "Show Yourself" dat zeker de meest bevroren harten zal ontdooien, en opzwepende momenten met Pocahontas, Moana en Mulan. Leuk weetje: om te helpen bij het choreograferen van de authentieke Chinese krijgskunsten die je in de scene van Mulan zult zien, heeft het creatieve team Mimi Chan ingeschakeld - de originele muze en modelanimators die werden gebruikt om het personage Mulan tot leven te brengen voor de animatiefilm uit 1998.

"We weten dat deze show zoveel voor mensen betekent, en dat hebben we bij elke stap van deze reis in gedachten gehouden." zegt Laurice Marier, producent van Disney Live Entertainment. “Zelfs buiten de nieuwe scène hebben we deze tijd genomen om de lasers, de verlichting, het geluid te upgraden, alles om deze show nog mooier te maken dan hij ooit is geweest. We zijn allemaal zo opgewonden dat gasten het kunnen zien.”

En niet alleen onze gasten, ook onze castleden zijn enthousiast over de terugkeer van "Fantasmic!". Om de thuiskomst van deze geliefde show te vieren, zullen Walt Disney World-castleden als een van de eersten "Fantasmic!" met speciale previews ... dus, aan al mijn vrienden van castleden, blijf op de hoogte! We zullen daar later meer over delen.

Dus, zullen de krachten van Mickey's ongelooflijke verbeeldingskracht nog steeds sterk genoeg en helder genoeg zijn om de kwade krachten te weerstaan ​​die Mickey's dromen binnendringen? We staan ​​op het punt om erachter te komen. Zie je daar!

En mis het niet! Vanaf 26 oktober "Fantastisch!" dinerarrangementen voor geselecteerde restaurants in Disney's Hollywood Studios zijn beschikbaar voor optredens op 30 november en daarna.
Beoordeel dit item
(1 Stem)