Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe ‘The Little Mermaid’-show komt naar Disney’s Hollywood Studios (WDW)

december 20, 2023 250
Hoeveel wonderen kan één grot herbergen? Wat is een vuur en waarom brandt het? Wanneer keert een show terug naar het Animation Courtyard-theater in Disney's Hollywood Studios?

‘The Little Mermaid – A Musical Adventure’, een volledig opnieuw vormgegeven theatrale productie geïnspireerd op de Walt Disney Animation Studios-klassieker ‘The Little Mermaid’, zal in het najaar van 2024 debuteren in het vernieuwde Animation Courtyard-theater.

Als onderdeel van onze voortdurende investering in de Parken-ervaring heeft Disney Live Entertainment innovatieve manieren bedacht om nieuw leven te blazen in het geliefde verhaal van Ariëls reis om deel uit te maken van de mensenwereld. Wanneer de show begint, zal de show verbluffende nieuwe decorstukken, geavanceerde effecten en een gedurfd nieuw ontwerp bevatten dat de verbeelding en emoties van Ariël vastlegt door haar unieke kijk op de wereld om haar heen.

Bij ‘The Little Mermaid – A Musical Adventure’ zullen de gasten hun vinnen laten zwaaien naar muzieknummers geïnspireerd door de film, waaronder ‘Part of Your World’, ‘Poor Unfortunate Souls’ en meer. Bekijk dit prachtige concept-artwork van de ‘Kiss the Girl’-scène van de show – een geheel nieuwe toevoeging die de magie van deze frisse productie vastlegt.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)