Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

7 redenen om opgewonden te zijn over de (her-)opening van Disney's Blizzard Beach in maart 2021

december 28, 2020 1724
Het wachten is eindelijk voorbij! De Castmembers beginnen binnenkort terug te keren om Disney's Blizzard Beach voor te bereiden op de geplande heropening op 7 maart 2021. Blizzard Beach ging voor het eerst open voor het publiek op 1 april 1995, en zal dit voorjaar aan het 25ste seizoen beginnen. Ter ere van dit spannende nieuws zijn hier zeven leuke feitjes die u misschien niet wist over Disney’s waterpark met een winters jasje.

1. Blizzard Beach heeft een eigen speciaal verhaal
Een skigebied in Florida? Dat heb je goed gehoord! Zoals het verhaal gaat, heeft een legendarische sneeuwstorm in Florida de lokale opportunisten ertoe aangezet om een skigebied te bouwen. Toen het klimaat in Florida weer normaal was en de sneeuw begon te smelten, werd Blizzard Beach geboren.

2. Blizzard Beach heeft één van de snelste waterglijbanen ter wereld
De ultieme waterpark sensatie, Summit Plummet is een 120-voet (bijna 37 meter) hoge waterglijbaan met een bijna-verticale drop. Gasten versnellen tot 65 mph (105 km per uur) op de glijbaan, waardoor het één van de snelste attracties in Walt Disney World is.

3. Er is geen tekort aan lekkernijen
Van churros tot Mickey ijslolly’s, je kan veel van je favoriete snacks ontdekken in de Disney Waterparken. Er zijn tal van menu-opties om uit te kiezen, waaronder deze loaded nacho's van Frostbite Freddy's Frozen Freshments.

4. De eerste stoeltjeslift in Florida is gebouwd in Blizzard Beach
Wil je een Disney geheim weten? Deze kleurrijke stoeltjeslift, gebouwd om gasten naar de top van Mount Gushmore te brengen, was de eerste in zijn soort in de staat Florida. De stoeltjeslift biedt een prachtig uitzicht in vogelvlucht op Blizzard Beach en gemakkelijke toegang tot Summit Plummet, Slush Gusher en Teamboat Springs.

5. Er is een full-service strandbar waar Blizzard Beach-geïnspireerde cocktails worden geserveerd
Piña CoLAVA iemand? Wat dacht u van een Blue Blizzard Margarita? De Polar Pub doet dienst als Blizzard Beach's eigen full-service strandbar en biedt speciale cocktails aan die geïnspireerd zijn op de verhalen van het park.

6. Cross Country Creek is één van de langste lazy rivers in de U.S.A.
Met 3.000 voet (bijna 915 meter) behoort Cross Country Creek tot de langste lazy rivers van het land. Het duurt tussen de 20 en 30 minuten om een reis rond de waterweg te voltooien - afhankelijk, natuurlijk, van hoe lui je wilt zijn!

7. Teamboat Springs is één van 's werelds langste familie wildwaterbaantjes
Eén van 's werelds langste familie wildwaterbanen is  de Teamboat Springs op Blizzard Beach. Langs de kronkelende stroomversnellingen van Teamboat Springs komen gasten restanten van de legendarische sneeuwstorm tegen in de vorm van sneeuwschoenen, sneeuwschoppen, smeltende ijspegels en een sneeuwscooter.


Bron: Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(1 Stem)