Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney's Magical Express

januari 04, 2021 37
Begin en beëindig uw verblijf met gratis busvervoer van en naar Orlando International Airport en naar de hotels in het Walt Disney World Resort.

Update: Walt Disney World heeft bekend gemaakt dat ze deze service stoppen op 1 januari 2022. Meer info: minder voordelen Walt Disney World hotels.

Laat ons u op magische wijze de weg wijzen!

Stap in een bus bij Orlando International Airport en we zullen u en uw bagage naar uw hotel in het Walt Disney World Resort vervoeren.

Wanneer je Disney's Magical Express reserveert, kun je je vakantie beginnen op het moment dat je uit het vliegtuig stapt. Binnenlandse passagiers kunnen de bagageclaim omzeilen en alle gasten kunnen het ongemak en de kosten van het rijden of het vinden van vervoer vermijden. Met dit speciale voordeel dat je krijgt bij een boeking van een verblijf in bepaalde hotels van het Walt Disney World Resort, word je comfortabel van het vliegveld naar je accommodatie gebracht en worden je koffers direct op de kamer bezorgd. Je zult ook genieten van een gratis rit terug naar Orlando International Airport op de dag dat je uitcheckt bij je Disney Resort hotel.

Reizen met service Dieren en huisdieren
Dieren mogen met hun eigenaars op Disney's Magical Express reizen in de passagierscabine. Wanneer je in één van de 4 huisdiervriendelijke hotels van het Walt Disney World Resort verblijft, mogen je huisdieren met je mee op Disney's Magical Express reizen. Je hond moet in de passagierscabine reizen, in een door de eigenaar geleverde huisdierendrager. De huisdierendrager moet veilig op een stoel in de passagierscabine passen.


Aankomst
Ontdek hoe je Disney's Magical Express kunt vinden op Orlando International Airport en hoe je bagage naar je hotel wordt vervoerd.

Binnenlandse aankomsten
Neem de trein van je aankomsthal naar de hoofdterminal. Je bevindt je op niveau 3. Ga tussen 05:00 en 22:00 uur rechtstreeks naar Disney's Magical Express in het Ground Transportation Area in Terminal B, niveau 1. Disney claimt je ingecheckte bagage en bezorgt hem direct op de hotelkamer van je Resort via de bagageleveringsservice. Tussen 22:00 en 05:00 uur moet je je eigen bagage op Level 2 claimen.
Gasten die aankomen in Terminal A van de luchthaven worden geadviseerd om naar Terminal B te gaan voordat ze verder gaan naar niveau 1. Laat bij aankomst bij Disney's Magical Express weten of je assistentie nodig hebt bij het instappen in de bus.

Internationale aankomsten
Bij het verlaten van je vliegtuig, ga je naar het Amerikaanse immigratiecontrolepunt. Zorg ervoor dat je je paspoort en alle benodigde documenten ter inzage hebt. Nadat je je bagage hebt opgehaald, ga je door de douane.
Neem de trein van je aankomsthal naar de hoofdterminal. Je bevindt je op niveau 3. Ga tussen 05:00 en 22:00 uur rechtstreeks naar Disney's Magical Express in het Ground Transportation Area in Terminal B, niveau 1. Disney claimt je ingecheckte bagage en bezorgt hem direct op de hotelkamer van je Resort via de bagageleveringsservice. Tussen 22:00 en 05:00 uur moet je je eigen bagage op Level 2 claimen.
Gasten die aankomen in Terminal A van de luchthaven worden geadviseerd om naar Terminal B te gaan voordat ze verder gaan naar niveau 1. Laat bij aankomst bij Disney's Magical Express weten of je assistentie nodig hebt bij het instappen in de bus.

Bagage wordt afgeleverd tussen 05:00 en 22:00 uur
Disney's Magical Express biedt tussen 15.00 en 22.00 uur gratis bagageophaling en -aflevering aan vanaf Orlando International Airport naar je hotel in het Walt Disney World Resort.
Terwijl je met de Disney Magical Express-bus naar uw Resort-hotel rijdt, wordt je bagage afzonderlijk vervoerd en rechtstreeks naar de kamer gebracht.
Zorg ervoor dat je alle medicijnen, essentiële items en waardevolle spullen bij je hebt. Omzeil de bagageband in de hoofdterminal en ga direct naar Disney's Magical Express, gevestigd in Terminal B, niveau 1. Zorg dat je de bagageclaimnummers van je luchtvaartmaatschappij bij je hebt, zodat Disney je bagage kan ophalen en direct naar je hotel kan brengen.
Let op, de bagage zal apart reizen en het kan tot 3 uur duren voordat ze bij het hotel aankomt om naar de kamer te worden gebracht.

Bagagetransport tussen 22.00 uur en 05.00 uur
Onze bagageleveringsservice is tijdens deze uren niet actief. Pak je bagage zelf bij de bagageband op niveau 2 en neem deze mee naar de Magical Express-locatie van Disney. De bagage reist met je mee op de bus naar je Walt Disney Resort Hotel. Bagage-assistentie is beschikbaar bij aankomst in het resort.

Vertrek
Lees wat je moet doen wanneer je je Disney Resort Hotel verlaat richting Orlando International Airport.
De dag voor het uitchecken wordt een vervoersbericht naar de kamer gebracht. De vertrektijd en plaats voor de busrit terug naar Orlando International Airport staan ​​vermeld op deze kennisgeving. (Zorg ervoor dat je ons je vluchtgegevens verstrekt bij het maken van je reservering.)
Om ervoor te zorgen dat je je vlucht niet mist, zijn de vertrektijden van de bus gepland om je voldoende tijd te geven om naar Orlando International Airport te reizen en naar de gate te gaan. Hou er rekening mee dat het je eigen verantwoordelijkheid is om je bagage naar het vertrekpunt te brengen. Op verzoek is er hulp voor de bagage.
Zorg ervoor dat je je transportticket bij de hand hebt wanneer het tijd is om te vertrekken met Disney's Magical Express. De bestuurder van de bus zal de tickets van het transport vóór het instappen verzamelen. Let op: MagicBands kunnen niet worden gebruikt om in te checken voor je reis van je Disney Resort hotel naar Orlando International Airport.


Je kan Disney's Magical Express reserveren via deze website.

Wil je graag Walt Disney World bezoeken? Bekijk dan hier de aanbiedingen: Walt Disney World website
Beoordeel dit item
(0 stemmen)