Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Minnie Van Service

januari 04, 2021 972
Kies voor magisch vervoer naar locaties binnen het Walt Disney World Resort of van en naar Orlando International Airport!

Minnie Van Service - Binnen Walt Disney World Resort
Verplaats je in een mum van tijd met deze nieuwe en persoonlijke ritdienst - gebruik je smartphone om een ​​ritje te reserveren.

Heb je een restaurantreservering in een ander Disney Resort-hotel? Of wat denk je van een ontspannen manier om terug te gaan naar je kamer na een drukke dag in één van de Walt Disney World-themaparken of het Disney Springs-gebied? De service van de Minnie Van is een geweldige manier om het Walt Disney World Resort snel en comfortabel te doorkruisen ​​- en dat terwijl je je in een door Disney beheerde Disney-auto bevindt.

Hoe werkt het?
Onze Minnie Van-service werkt met de Lyft-app. Open de Lyft-app eenvoudig overal in het Walt Disney World Resort om toegang te krijgen tot de Minnie Van-service, een rit aan te vragen en te betalen via de app of bel (407) 828-3500 om een ​​voertuig aan te vragen dat geschikt is voor mindervaliden. Auto's zijn meestal slechts minuten verwijderd.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 512)

Om een ​​rit aan te vragen via de Lyft-app:
- Open de app en selecteer als bestemming Walt Disney World.

- Bevestig je ophaallocatie en tik op "Select Minnie Van"; als de Minnie Van-service niet het standaardtype
voertuig is dat wordt weergegeven, moet je door de opties van je voertuig vegen totdat de Minnie Van-
service wordt weergegeven.

- De app geeft onderweg een kaart weer die het voertuig volgt, samen met een identificerend voertuignummer om je te helpen jouw auto te herkennen.

Een voertuig nodig dat geschikt is voor mindervaliden?
Bel alstublieft een Minnie Van Service Specialist op (407) 828-3500 om een ​​voertuig aan te vragen dat geschikt is voor mindervaliden. Verzoeken kunnen 45 tot 60 minuten vooraf worden gedaan. Minnie Van-voertuigen zijn geschikt voor gasten met standaardrolstoelen, gemotoriseerde voertuigen en elektrische voertuigen (ECV's); er kan echter wel een extra wachttijd optreden.

De ervaring en wat kun je van de chauffeurs verwachten?
Minnie Van-chauffeurs zijn vriendelijke Disney Castmembers die getraind zijn om je met een glimlach naar je bestemming te brengen.

Prijzen
Prijzen variëren op basis van de afgelegde afstand van de ophaallocatie tot de gevraagde bestemming binnen het Walt Disney World Resort.
Je ziet de totale kosten en betaalt de service gemakkelijk via de Lyft-app.

Openingstijden
De Minnie Van rijdt dagelijks van 06.30 tot 12.30 uur. De openingstijden kunnen worden gewijzigd.
Zoom in (real dimensions: 1280 x 719)
Minnie Van Service - Pendeldienst van en naar het vliegveld
Je rit van Orlando International Airport naar je Disney Resort hotel (en vice versa) is vanaf 6 maanden van tevoren te reserveren!

Hoe boeken?
Als je een pendeldienst in één richting of heen en terug wilt regelen, bel je (407) WDW-PLAY of (407) 939-7529. Hou alstublieft je vluchtinformatie bij de hand. Als je in het binnenland reist, dien je ten minste 2 uur voor vertrek van de vlucht een aanvraag in te dienen en als je internationaal vliegt is dat ten minste 3 uur voor vertrek van de vlucht . Opmerking: ritten kunnen op dit moment niet via de app worden geboekt.

De Minnie Van
Minnie Van shuttles zijn ruim, comfortabel en speels met een thema geïnspireerd op Minnie Mouse. Elk voertuig biedt plaats aan maximaal 6 gasten, 6 middelgrote koffers en kan worden uitgerust met maximaal 3 gratis autostoelen.

Bagage
Terwijl pendelbussen plaats bieden aan maximaal 6 middelgrote koffers, kan je je bagage ook van tevoren inchecken bij Resort Airport Services / Check-in voordat je vertrekt. We kunnen je tassen niet afzonderlijk meenemen op Disney's Magical Express.

Prijs
De kosten van de Minnie Van airport shuttle zijn $150 per enkele reis; fooi niet inbegrepen.

Openingstijden
De Minnie Van airport shuttle rijdt van 07:00 uur tot 23:59 uur. De openingstijden kunnen worden gewijzigd.
Gasten die gebruik willen maken van een voertuig dat geschikt is voor een rolstoel of ECV kunnen een afspraak maken door te bellen naar (407) 828-3500.

Know Before You Ride
De Minnie Van-pendeldienst van of naar de luchthaven kan je van het vliegveld naar een Walt Disney World Resort-hotel brengen. De service is niet beschikbaar voor het Walt Disney World Swan Hotel, het Walt Disney World Dolphin Hotel, het Four Seasons Orlando, de Disney Springs Resort Area Hotels, de Walt Disney World Gateway Hotels en de Walt Disney World Good Neighbor Hotels.
Ritten kunnen worden geboekt tot 11:59 uur de nacht voor aankomst.
De ophaallocatie op de internationale luchthaven van Orlando ligt bij de roltrappen aan de bagageband.
Bij alle annuleringen binnen 24 uur na de ophaaltijd vervalt de terugbetaling.

Wil je graag Walt Disney World bezoeken? Bekijk dan hier de aanbiedingen: Walt Disney World website
Beoordeel dit item
(0 stemmen)