Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Welkom bij het Taste of EPCOT International Flower & Garden Festival in het Walt Disney World Resort

maart 04, 2021 276
De lente hangt in de lucht in het Walt Disney World Resort vandaag want het Taste of EPCOT International Flower & Garden Festival bloeit vanaf nu tot en met 5 juli. Dit evenement spreidt zijn vlindervleugels over het hele park, biedt plezier voor het hele gezin geïnspireerd door het seizoen.
Er zijn allerlei lente-activiteiten te ontdekken:
•    Bekijk bijna 100 individuele topiaries over het hele park, vele in de vorm van Disneyfiguren.
•    Maak ontspannen wandelingen door 20 verschillende tuingebieden, zoals de English Tea Garden Presented by Twinings of London in het paviljoen van het Verenigd Koninkrijk.
•    Geniet van verse hapjes en drankjes op meer dan 20 locaties, waaronder Outdoor Kitchens doorheen de World Showcase.
•    Geniet van live muziek in het America Gardens Theatre, de Mill Stage in het Canada paviljoen en binnen in de World Showplace.
•    Ga op zoek naar Spike de Bij met de speurtocht Spike's Pollen-Nation Exploration.
•    En neem het festival mee naar huis met speciale merchandise met Minnie Mouse, Figment, Spike en die lieve Orange Bird.


Dit is slechts een momentopname van wat u op het festival kunt vinden. Voor alle details - inclusief menu's, live muziek schema's, etc. - ga naar FreshEPCOT.com en volg #FreshEPCOT op social media platforms.


Ontdek ook de nieuwe look van het plein aan de hoofdingang, waar vlaggen van zes originele EPCOT-iconen voor het eerst zijn gehesen en nu Spaceship Earth flankeren. Deze vlaggen, samen met de nieuwe verlichting en muziek die vanaf nu op het plein debuteren, zijn de nieuwste momenten in de voortdurende transformatie van EPCOT, nu het park ons blijft inspireren om de echte wereld op meer fantastische manieren te zien.
U kunt ook bekijken wat Walt Disney Imagineering's Zach Riddley te zeggen had over de hoofdingang van het park toen hij eerder vandaag een update plaatste. En we zullen de transformatie van EPCOT hier op de Disney Parks Blog blijven volgen, dus bezoek ons regelmatig om meer spannende ontwikkelingen te ontdekken.

Bezoek in 2021 Walt Disney World en geniet van gratis extra nachten, 14 dagen tickets voor de prijs van 7 dagen en meer....
Geniet van de beste Walt Disney World aanbieding voor 2021.
* Tot 4 nachten gratis verblijf
* 14 dagen tickets voor de prijs van 7 dagen
* 200 dollar giftkaart om uit te geven in Walt Disney World
* gratis Memory Maker (photopass waarde 199 dollar)
* gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst
* betaal nu enkel een voorschot

Bekijk de prijzen of meer info: Walt Disney World website (aanbieding geldig voor aankomsten tot 12 september 2021)

Zoom in (real dimensions: 900 x 360)Afbeelding

Zoom in (real dimensions: 900 x 420)

Boek nu en ontdek Walt Disney World in 2022!

Bron: DisneyParksBlog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)