Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris kondigt een meerjarig transformatieplan aan voor Disney Village

maart 21, 2022 1402
In het midden van de 30e Verjaardag in Disneyland Paris, gaat de transformatie van het resort verder! Samen met het uitbreidingsplan van het Walt Disney Studios Park en de koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel, zal Disney Village zijn eigen transformatie over meerdere jaren zien, waaronder nieuwe eetgelegenheden en een opgefrist winkel- en entertainmentaanbod.
Disneyland Paris deelt een eerste blik op wat je in de toekomst kunt verwachten voor dit 428.000 vierkante meter grote complex.  

Een meerjarig transformatieplan voor een verbeterde Disney Village ervaring 
Disney Village ligt in het hart van Disneyland Paris en is het winkel-, eet- en entertainmentcomplex tussen de themaparken en de Disney-hotels. Het gebied, dat zijn 30-jarig bestaan viert in 2022, is meer dan verdubbeld in omvang sinds de opening en voegt voortdurend nieuwe opties toe om de gastervaring opnieuw uit te vinden. Tegen het einde van het jaar zal een gefaseerde transformatie van het hele gebied beginnen om het district een gloednieuwe visuele identiteit te geven en spannende nieuwe aanbiedingen in de mix te introduceren. 

Door het combineren van de beste Disney know-how met geselecteerde aanvullende merkconcepten, zal de vernieuwde Disney Village tijdloze, gezinsvriendelijke omgevingen die uniek zijn voor Disney vieren. Overdag zullen stijlvolle boetieks en innovatieve restaurants de gasten aantrekken, en 's avonds zullen duizenden lichtjes het gebied omtoveren tot een bruisend wonderland.
Wanneer de transformatie voltooid is, zal Disney Village beschikken over een ontspannend park aan het meer en een promenade, verbeterde voetgangerspaden, gloednieuwe gevels, ontspannende terrassen en patio's, en weelderige landschapsarchitectuur. De diverse eetgelegenheden en winkels zullen uitbreiden en gasten innovatieve concepten bieden van enkele van 's werelds meest opwindende merken voor een volledig verbeterde ervaring als aanvulling op de themaparken. 

"Ons plan om Disney Village te transformeren is weer een ander voorbeeld van hoe we Disneyland Paris op resortniveau opnieuw blijven verbeelden, met name met ons grote uitbreidingsplan dat in uitvoering is in het Walt Disney Studios Park," zei Natacha Rafalski, Présidente van Disneyland Paris. "We zijn erg enthousiast om nieuwe iconische en tijdloze concepten naar dit gebied te brengen die een nieuwe generatie gasten zullen aanspreken, of ze nu vanuit onze nabijgelegen resorthotels of uit de lokale omgeving komen. We kunnen niet wachten tot onze gasten verrast en verrukt zijn door wat we in petto hebben." Rosalie, een nieuwe Franse brasserie aan het meer die in 2023 wordt geopend
De eerste stap in het transformatieplan wordt een eigentijdse Franse brasserie op de plaats van het huidige restaurant Café Mickey. Groupe Bertrand, met zijn portfolio van gerenommeerde Parijse brasseries, is gekozen om de locatie over te nemen en een fris nieuw concept te brengen dat zowel de culinaire ervaring zal verheffen wanneer de eetopties worden uitgebreid voor gasten die op zoek zijn naar Franse smaken in Disney Village.  

Rosalie, het nieuwe restaurant met twee verdiepingen zal beschikken over 500 zitplaatsen in eigentijdse interieurs. Geïnspireerd door Parijse brasseries, zal het de befaamde Franse "Art de Vivre" en klassieke keuken in een moderne maar elegante setting brengen, met uitgebreide terrassen die uitkijken over Lake Disney. Het restaurant wordt een eerbetoon aan zowel regionale diversiteit en product seizoensgebondenheid, en zal tegemoetkomen aan alle wensen. Naast bediening aan tafel zal een toonbank meeneemgerechten aanbieden die geïnspireerd zijn op een Franse bakkerij, zoals viennoiserie, gebak, sandwiches en salades, evenals een selectie van producten die aan elke smaak en elk serviceniveau voldoen. Als het weer het toelaat, zal een buitenterras de gasten verwelkomen aan de rand van het meer.

"Omdat we blijven samenwerken met uitzonderlijke merken waar we sterke waarden mee delen, zijn we verheugd om een nieuw restaurant te verwelkomen dat wordt beheerd door Groupe Bertrand als eerste stap in ons Disney Village-transformatieplan," zei Laure Albouy, Vice President Business Strategy & Integration, Disneyland Paris. "We geloven dat dit unieke, gezinsvriendelijke restaurant de gastervaring in ons resort zal verhogen door beroemde Franse specialiteiten aan te bieden in een unieke setting, en we kunnen niet wachten om deze nieuwe samenwerking werkelijkheid te laten worden."

Blijf op de hoogte voor toekomstige updates over deze langverwachte restaurantopening en andere bouwmijlpalen die naar Disney Village komen.

Bron Disneyland Paris
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender