Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Maaltijden met de Disney-characters is terug in Disneyland Paris

maart 23, 2022 1709
Beleef een onvergetelijke magische maaltijd met de Disney Figuren! Kies een van onze fantastische themarestaurants en voeg nog meer onvergetelijke Disney magie toe aan je dag. We raden je aan om ruim van tevoren te reserveren want onze tafels vliegen weg.

🍽 Plaza Gardens schakelt vanaf maart over op Character Dining voor het ontbijt (€41 volwassenen, €35 kinderen) en -nieuw- voor het diner (€69 volwassenen, €36 kinderen). Heeft u na die datum al een dinerreservering en wilt u deze behouden, dan valt u onder Character Dining. Voor de lunch van (tot 18u) zijn er geen figuren aanwezig.
Meer info over dit restaurant vind je hier.

🍽 In Auberge de Cendrillon Maak je klaar voor een koninklijke maaltijd met de Disney Prinsessen in deze majestueuze middeleeuwse feestzaal.
Het biedt karaktervolle lunch en diner, beide geprijsd op € 79 voor volwassenen en € 49 voor kinderen. (Extra Plus dinerplan Gasten kunnen al reserveren). Ontbijt in l'Auberge de Cendrillon zal deze zomer volgen.
Meer info over dit restaurant vind je hier.

TIP: Je kan deze opties reserveren bij het boeken je verblijf via de Disneyland Paris website of via de Disneyland Paris App. Gasten van de Disney hotels kunnen tot 6 maand voor aankomst de restaurants reserveren, andere bezoekers vanaf 2 maand voor aankomst.

Zoek de laagste prijzen voor de Disney Hotels via de prijskalender.Vanaf 1 april keren ook de Character Experiences in Disneyland Paris terug in plaats van de Selfiespots. Gasten zullen weer dichter bij geliefde Disney-, Pixar-, MARVEL- en Star Wars-personages kunnen komen. Deel je speciale moment met Mickey bij "Meet Mickey Mouse" of geniet van een koninklijke Meet 'n' Greet met een Disney Princess in de Princess Pavilion.

Bron prijzen DLP Report
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 13 juni 2022 13:44

Laagste prijs kalender