Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris en McDonald’s kondigen een nieuw restaurant aan voor 2026 in Disney Village

september 19, 2023 1194
Als onderdeel van de meerjarige transformatie van Disney Village zal McDonald's tegen 2026 een gloednieuw groot restaurant bouwen. Het is ook een kans voor de twee merken om hun wederzijds vertrouwen te hernieuwen, door hun partnerschap uit te breiden.

Disneyland Paris en McDonald's hebben vandaag de aanstaande opening, begin 2026 aangekondigd van een nieuw McDonald's-restaurant in het hart van Europa's belangrijkste toeristische bestemming. Voortbouwend op het succes van het restaurant dat sinds 1999 bestaat, willen McDonald’s en Disneyland Paris hun bezoekers een nieuwe ervaring bieden.

Na een voorbereidende fase zullen de werkzaamheden aan het nieuwe restaurant in september 2024 beginnen, met een opening gepland voor begin 2026. Het huidige, zeer populaire McDonald's-restaurant zal tijdens de duur van de werkzaamheden blijven opereren, tot de opening van de nieuwe vestiging, gelegen naast de deur. Dit nieuwe restaurant, met een innovatieve architectuur die exclusief voor Disneyland Paris is ontworpen, maakt volledig deel uit van het Disney Village-transformatieprogramma dat begin dit jaar van start ging, met als doel de gastervaring te vernieuwen door de beste Disney-knowhow te combineren met aantrekkelijke familierestaurants, concepten en een volledig opnieuw uitgevonden ontwerp. Meer details zullen in de toekomst worden gecommuniceerd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 19 september 2023 18:49

Laagste prijs kalender