Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Doe kerstinkopen in Disney Village!

december 04, 2020 1196
Een update over Disneyland Parijs: Magisch kerstinkopen

De World of Disney * -winkel in Disney Village zal zijn deuren heropenen van 5 tot en met 23 december vanaf 14.00 uur. tot 20.00 uur, en heet u welkom voor een unieke winkelervaring. Vind meer dan 3000 producten in de Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-universums, inclusief exclusieve Disneyland Paris-producten! Er zal ook een selectie speelgoed en kostuums te koop zijn met kortingen van 30%.

En voor meer flexibiliteit en comfort kunt u profiteren van onze nieuwe online “Click & Collect” -service. Gasten kunnen een selectie items boeken op https://store.disneylandparis.com en ze vervolgens op het aangegeven tijdslot ophalen in de World of Disney * -winkel (Disney Village). Betaling vindt plaats bij afhaling.

Maak van de gelegenheid gebruik om de nieuwste Francal-kaarsen te ontdekken en geniet van snoep en lekkernijen in onze speciale kerstchalets in de buurt. Bovendien hebben gasten gratis toegang tot 1 uur parkeren bij Disney Village Indigo Parking om aankopen bij World of Disney op te halen. Gasten kunnen hun gratis voucher voor 1 uur vragen bij betaling aan de kassa van World of Disney.

* In overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die worden aanbevolen door overheidsinstanties, is de capaciteit van World of Disney beperkt om fysieke afstand te ondersteunen, en is gezichtsbedekking vereist voor alle gasten van 6 jaar en ouder.

Jaarkaarthouders krijgen bij aankopen in de winkel of bij afhalen 30% korting combineerbaar met andere kortingen in de winkel.

Magical Rendez-vous: Christmas! bij Gaumont Disney Village bioscoop
Beleef de magie van de geweldige geanimeerde klassiekers van Disney en Disney / Pixar opnieuw in uw Gaumont Disney Village-bioscoop. Ter gelegenheid van de heropening, onder voorbehoud van goedkeuring door de overheid, van de Gaumont Disney Village-bioscoop op 15 december en voor de eindejaarsfeesten, kom en ontdek of herontdek met uw gezin enkele van de grote geanimeerde meesterwerken, en dompel uzelf onder in de magie van de traditionele "Disney Christmas" op het grote scherm. Meer informatie is beschikbaar op: http://www.cinemaspathegaumont.com
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 19 december 2020 13:53

Laagste prijs kalender