Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Buffalo Bill's Wild West Show verdwijnt uit Disneyland Paris

december 29, 2020 1861
Buffalo Bill's Wild West Show was het laatst te zien in maart 2020 en zal bij het terug opengaan van de parken in 2021 niet meer terugkomen.


Afbeelding
Voor wie deze show nooit gezien heeft of niet kent:

Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden: De wildste show in het westen
Zadel je paard en zie hoe het Wilde Westen werd overwonnen in deze spectaculaire, pistoolzwaaiende live-arena show. Onder aanvoering van de legendarische Buffalo Bill komen beroemde gezichten als Chief Sitting Bull, Annie Oakley en de Rough Riders langs in een wervelende show over het Wilde Westen met prachtige pistoolgevechten en sensationele stunts. Daarnaast zijn er gastoptredens van Mickey en zijn vrienden om samen met jou het spektakel aan te moedigen.

Het was de grootste Disney Dinershow in Europa
Door al deze actie krijg je zeker een 'rammelende' maag. Dus hebben wij deze belevenis aangevuld met enkele heerlijke gerechten uit het Wilde Westen, zoals maïsbrood, chili con carne, Texaans kookpotje, traditionele aardappelpartjes en warme appeltaart met vanille-ijs met daarbij water, bier, Coca-Cola en thee of koffie. Niet iedereen vond  de tex-mex maaltijd even lekker, maar hij paste heel goed bij het thema van de show. Sommige gingen dan ook niet echt voor het eten naar de show.

Deze show was 2 keer per dag te zien om 18u30 en 21u30 en duurde ongeveer 1u en 30 minuten.
Er waren zitplaatsen in categorie 1 en 2, Categorie 1 is de premium categorie met de beste zitplaatsen aan de rand, dichtbij de show. In totaal zijn er 316 plaatsen in deze categorie beschikbaar waarbij je, naast het menu uit categorie 2, ook nog een extra alcoholvrije welkomstcocktail krijgt, nacho’s en salsa's als starter en chocolaatjes bij de koffie of thee.

Voorshow met een drankje
Voor je de grote zaal binnenging, kon je genieten van een kleine voorshow met Goofy, er was ook een bar waar je een drankje kon kopen.

Afbeelding
Veranderingen door de jaren
Buffalo Bill's Wild West Show was al te zien in Disney Village sinds de opening van toen nog Euro Disney, door de jaren heen werden er wat aanpassingen gedaan. Zo werden in maart 2009 Disney figuren toegevoegd aan de show, ook de naam werd aangepast met de toevoeging van "met Mickey en zijn vrienden". Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Chip en Dale werden toegevoegd aan de leuke show, ze zingen liedjes als 'If You're Hungry and You Know It', 'Back in the Saddle', 'She'll Be Coming' Round the Mountain ”, en“ You Are My Sunshine ”. De personages werden toegevoegd als onderdeel van Mickey's Magical Party en bleven tot de sluiting in de show in maart 2020.


Bron afbeeldingen: @souvenirland

Dieren zoals de bizons en paarden werden uit Noord-Amerika overgebracht om het thema van het Amerikaanse Westen te behouden, maar sommige dieren zijn onlangs uit de show verwijderd en vervangen door projecties.

Afbeelding
La cavalcade du Buffalo Bill's Wild West Show
Tijdens de zomermaanden kan je weer genieten van de cavalcade van Buffalo Bill's Wild West Show om 18uur in Disney Village op de dagen dat de show te zien was (van vrijdag tot dinsdag).


Afbeelding
Afscheid van de show
Er werd al eerder gesproken dat deze show zou verdwijnen in Disney Village. Jammer genoeg heeft de huidige coronacrisis ervoor gezorgd dat de fans geen waardig afscheid konden nemen en de show dus onverwacht ten einde kwam. We kunnen ook nog niet melden of er een soort opvolger zal komen voor deze show in Disney Village.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op vrijdag 02 april 2021 16:32