Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Details van de koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel

december 25, 2021 565
De enorme transformatie van het Disneyland Hotel - het vlaggenschip icoon gelegen aan de ingang van het Disneyland Park - is net begonnen na enkele maanden van voorbereiding na de aankondiging ervan in april.

Deze vroege fase heeft de site klaargemaakt voor de toekomstige werken, in het bijzonder het leegmaken van het hotel, waarbij veel stukken van het meubilair aangeboden worden aan de Cast Members. Als onderdeel van de voortdurende inspanningen van het resort om de omliggende gemeenschap te ondersteunen, heeft Disneyland Paris ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om meer dan 1.500 meubelstukken te doneren aan drie organisaties die lokale gemeenschappen ondersteunen.


Met de voortgang van dit spannende project, zet Disneyland Paris zijn strategie voort om de ervaring van de gasten te verbeteren door innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid, door nog meer Disney franchises en storytelling te infuseren in dit 5-sterren hotel voor een vernieuwde en nog meer meeslepende ervaring.

Wanneer het heropent, zal het Disneyland Hotel een koninklijk thema aannemen en het ware koninkrijk worden van vele Disney prinsessen en prinsen, met prachtig ingerichte kamers en suites geïnspireerd door geanimeerde klassiekers zoals Beauty and the Beast, Assepoester en Doornroosje, evenals meer recente hits zoals Rapunzel en Frozen.
Nieuwe kamers zullen profiteren van magische Disney accenten zoals deze op Rapunzel geïnspireerde spiegel.


Tegelijkertijd zullen alle hotelruimten worden opgewaardeerd en opnieuw ontworpen om verbeterde accommodaties te bieden met verbeterde technologieën, van online inchecken tot connectiviteit op de kamer. Er zullen ook uitbreidingen zijn aan de boetieks en de fitnessruimtes, met een uitgebreid zwembad, spa en gym. Jonge gasten kunnen er zeker van zijn dat de Princess for a Day ervaring zal terugkeren... opnieuw vormgegeven voor een comeback met een nog koninklijkere ervaring.

Het culinaire aanbod zal worden verbeterd en zelfs worden uitgebreid naar de lobby. Een extra lounge zal ook worden gecreëerd om hotelgasten nog meer keuze te bieden in hoe ze hun verblijf doorbrengen, samen met een aanbod van smakelijk eten en drinken.

De buitenkant van het hotel zal zijn charmante Victoriaanse lijnen behouden en harmonieus opgaan in de wereld van Disneyland Paris' Main Street, U.S.A. met de gevels, daken en houtwerk die volledig zullen worden opgeknapt, evenals de parkeerplaats van het hotel en een nieuwe ingang.

Deze betoverende opwaardering van het hotel zal zeker zowel trouwe als nieuwe gasten verrassen en verrukken die op zoek zijn naar onderdompeling en onberispelijke service in Disneyland Paris. Volg ons voor regelmatige updates over dit ambitieuze project dat, na de recente opening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, de volgende stap markeert in het wereldwijde Disneyland Paris Hotel transformatieplan.

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 25 december 2021 08:55