Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hunter's Grill

maart 02, 2022 600
Na een lange dag op pad te zijn geweest, is er niets zo gezellig als in een knusse jagersschuilplaats te genieten van overheerlijke vleesgerechten en andere specialiteiten. Zo kun je moe, maar voldaan en met een volle maag genieten van een sfeervolle avond in Disney's Sequoia Lodge.

Hunter's Grill is het sfeervolle buffetrestaurant van Disney's Sequoia Lodge, waar je dagelijks vanaf 18 uur kunt genieten van een uitgebreid dinerbuffet waar echte jagers jaloers op zouden zijn. Het restaurant is aangekleed alsof het een jagersschuilplaats is, die in de bossen. De warme kleuren van donker hout geven een gezellige en knusse sfeer en de muren zijn gedecoreerd met passende voorwerpen. Uiteraard kunnen uitgehongerde jagers in de ochtend hier ook terecht voor een overheerlijk ontbijtbuffet, om zo met een verzadigd gevoel op pad te gaan.

Het ontbijtbuffet van Hunter's Grill is een uitgebreide mogelijkheid om te genieten van vele lekkere ontbijtproducten. Zo vind je naast broodjes en croissants ook warme gerechten op het buffet. Qua beleg is er ook voldoende keuze, zowel voor de liefhebber van hartig als zoet. Tevens zijn er diverse melkproducten verkrijgbaar en is er ook een selectie aan cornflakes. Uit de koffieautomaten zijn diverse soorten warme dranken te halen en er zijn ook automaten met fruitsap. Het ontbijt is vooraf bij het hotelverblijf bij te boeken doormiddel van het toevoegen van één van de maaltijdopties. Indien dit niet gedaan is kun je altijd ter plaatse nog van het ontbijt gebruik maken en betalen bij binnenkomst van het restaurant. Reserveren is niet nodig, echter worden er wel kaartjes met tijden gebruikt om zo goed mogelijk de drukte te verspreiden. Deze kaartjes ontvang je bij het inchecken, wanneer je het ontbijt vooraf hebt bijgeboekt. Het ontbijt is iedere ochtend beschikbaar tussen 7 uur en 11 uur.


Na een lange strooptocht door de Disney Parken zullen zowel de jonge als oude jagers wel flink trek hebben gekregen. Het dinerbuffet bestaat uit een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten waarvan onbeperkt gegeten kan worden. Hunter's Grill is veelal gerecht op gerechten met vlees, alhoewel je er ook vis als vegetarische gerechten kunt vinden. Voor de jonge jagers is er een selectie aan speciale kindergerechten te vinden op een speciaal verlaagd buffet, zodat zij zelf hun bordje kunnen volscheppen met al wat ze lekker vinden. Uiteraard mogen kinderen ook van de andere gerechten gebruik maken. In de wintermaanden staat Hunter's Grill bekend om zijn klassieke raclette die extra te vinden is naast het dinerbuffet. Verder is het mogelijk om een verjaardagstaart in dit restaurant te bestellen, zodat je een speciale dag extra speciaal kunt afsluiten met een overheerlijke taart. Dit restaurant is geschikt voor gasten met een maaltijdoptie Plus.

Een diner in Hunter's Grill is te reserveren via de officiële Disneyland Paris App of telefonisch via de restaurantreserveringslijn (enkel Frans en Engelstalig). Gezien de populariteit van de Disney restaurants is het aan te raden om zo snel mogelijk vooraf te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje in de gewenste restaurants. Reserveren is ongeveer 2 maanden op voorhand al mogelijk. Bekijk het actuele menu voor een overzicht van de prijzen. Om een indruk te krijgen van de gerechten die te vinden zijn op het buffet vind je hieronder foto’s. Let wel op dat gerechten kunnen worden aangepast in verloop van de tijd, waardoor niet alle hieronder afgebeelde gerechten gegarandeerd terug te vinden zijn op het buffet.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 02 maart 2022 16:38