Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Moxy Paris Val d'Europe nu open nabij Disneyland Paris

september 27, 2022 841
Moxy Hotels, het ervaringsgerichte hotelmerk van Marriott Bonvoy, heeft de opening aangekondigd van Moxy Paris Val d'Europe, in de directe omgeving van het wereldberoemde themapark Disneyland Paris.

Het hotel met 238 kamers is het eerste hotel dat sinds 2019 zo dicht bij Disneyland Parijs is geopend en ligt op slechts 8 minuten rijden met de aanbevolen RER A of een korte fietstocht met de gratis fietsverhuur van Disneyland Paris.

Dit is het derde Moxy-hotel dat wordt beheerd door Hotel Co 51. Zoals gewoonlijk zal het Moxy Paris Val d'Europe een speciale sfeer hebben en dit hotel zal niet anders zijn met een vleugje magie en zelfs een tuin, geïnspireerd door Alice in Wonderland, waar een magisch bos is gecreëerd om jong en oud te vermaken.

Het feest begint aan de bar, die tevens dienst doet als check-in, waar gasten worden begroet met een gratis cocktail. De gasten profiteren van de nieuwste hoteltechnologie, smart-tv's met Chromecast en supersnelle wifi. De slaapkamers zijn doordacht ingericht met prachtige lederen hoofdeinden en slim ontworpen bedplatforms, waar slimme zintuiglijke sfeerverlichting uitgaat wanneer het tijd is om te slapen. Met multifunctionele ruimtes om te werken en op te laden. Zoals bij alle Moxy-hotels zijn ook huisdieren welkom.

Een op maat gemaakt en creatief restaurant met Franse keuken, Bistrot 51, waarvan het hart bestaat uit seizoensgebonden lokale producten en een collectie fantastische Franse wijnen, wordt in november geopend. Het zal plaats bieden aan 80 personen binnen en 20 anderen op het prachtige buitenterras.

Meer info en prijzen kijk hier: Moxy Paris Val d'Europe.Hotel Co 51, dat een uitgebreide portfolio van Moxy-hotels in heel Europa beheert, heeft Frederick Manier aangesteld als de nieuwe hotelkapitein, hun versie van een hotelmanager. Frederick, 33, werkt al 12 jaar bij Marriott en is verheugd om zijn eerste aanvoerdersband op zich te nemen nadat hij als Operations Manager bij het Courtyard Marriott Paris Arcueil heeft gewerkt. Manier merkte op: Het openen van een pand was een fantastische uitdaging en we hebben een geweldig team dat klaar staat om dit het meest besproken hotel te maken.

Het hotel heeft ook 190 parkeerplaatsen en, in overeenstemming met hun ethos, zal 60% van de parkeerplaatsen worden uitgerust met elektrische oplaadapparaten.

We zijn momenteel onze portfolio aan het uitbreiden in heel Europa en dit is een fantastische locatie voor dit hotel waar gasten kunnen genieten van het beste van twee werelden in Parijs ”, zegt Jeroen Borremans, Regional Operations Manager België en Frankrijk bij Hotel Co 51. “  Dit hotel is zeer bijzonder en er is niets vergelijkbaars in de omgeving. We streven er voortdurend naar om aan de steeds veranderende verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen. Wij geloven dat de Moxy Pars Val d'Europe snel een favoriet zal worden bij gasten in de buurt.  »

Hotel Co 51 blijft een aantal hotels in heel Europa openen, alleen al dit jaar voegde het zes hotels toe en groeide het portfolio tot 40 hotels in totaal. Nieuwe hotels zijn onder meer Moxy Bristol en AC by Marriott Inverness, de eerste die ooit in Schotland zijn gelanceerd onder het AC-merk. Toekomstige openingen zijn onder meer Moxy Berlin Airport en Moxy Dortmund, evenals een Residence Inn in Dortmund.

Meer info en prijzen kijk hier: Moxy Paris Val d'Europe.


Bron: TendanceHotellerie

Aanvullende informatie

  • Type: Value
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 27 september 2022 09:14