Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel in Disneyland Paris is nu open

juni 23, 2021 911
Vorige week heropende Disneyland Paris voor een groot aantal gasten die stonden te popelen om bekende vrienden te zien en bekende en nieuwe avonturen aan te gaan! Een nieuw avontuur waar we bijzonder enthousiast over zijn, is nu geopend: Disney's Hotel New York – The Art of Marvel. Laten we eens kijken naar dit heldhaftig hotelverblijf bij uitstek!
Meer dan 110 kunstenaars hebben hun talenten gebundeld om een collectie van hedendaagse kunst te creëren die de enorme reikwijdte van het Marvel Universum laat zien. In de hotelboetiek, die is ingericht als een museumwinkel, kunnen gasten hun eigen hoofdkwartier opwaarderen met prachtige reproducties van een aantal Marvel-kunstwerken die in het hele hotel te zien zijn. Deze boetiek, rechtstreeks geïnspireerd door Tony Starks iconische Wall of Armor, toont verzamelfiguurtjes, kunstboeken, exclusieve edities van Marvel stripboeken en vele items die rechtstreeks de architectuur en het design van het hotel weerspiegelen.Een verblijf in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zit boordevol actie en heroïsche meeslepende ervaringen. Gasten kunnen een epische selfie nemen met hun vriendelijke buurman Spider-Man in het Super Hero Station. In het Marvel Photo Station kunnen gasten actiefoto's nemen in hun favoriete Marvel-films.
Oproep aan alle creatievelingen! Marvel Design Studio nodigt aspirant-kunstenaars uit om te leren hoe ze een Marvel-stripillustrator kunnen worden met tekenlessen die hun schetsvaardigheden aanscherpen. Na het trainen van de creatieve spieren kunnen gasten van alle leeftijden zich opladen met een fysieke uitdaging in de Hero Training Zone van het hotel. Dit op Marvel geïnspireerde multisportterrein biedt speciale zones voor activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals basketbal, fitness en yoga. Klassieke sportinstallaties zoals het binnen- en buitenzwembad Metro Pool (met kinderbadje) en een fitnesscentrum bieden extra mogelijkheden om op te laden voordat u naar de parken gaat.

Alle 561 kamers van het viersterrenhotel zijn voorzien van eigentijdse designknipogen naar de verfijnde smaak van Tony Stark. De compromisloze detaillering in het hele hotel biedt verwijzingen naar Marvel-verhalen en -motieven. Zo is het iconische web van Spider-Man te zien in het plafond van de Spider-Man Suite of het rijk van Asgard van Thor in het hoofdeinde van een van de Avengers Suites. De Art of Marvel Presidential Suites serveren het Stark-leven met ongebreidelde verfijning over twee verdiepingen, met elegant meubilair, exclusieve Marvel-kunstwerken in elke kamer en extra voorzieningen.

Wie op zoek is naar voeding die een superheld waardig is, kan zijn hart ophalen in de op New York geïnspireerde keuken. Manhattan Restaurant is een eigentijds casual restaurant dat gemoderniseerde Italiaanse gerechten serveert. Het ontwerp combineert de moderniteit van Manhattan met de monumentaliteit van Marvel, bekroond door een kristallen kroonluchter die de skyline van Manhattan en het rijk van Thor in Asgard voorstelt. Downtown Restaurant biedt een culinaire reis met gerechten die live worden bereid door de chef-koks; Skyline Bar biedt strakke martini cocktails in een ruimte die doet denken aan een midtown hoogbouw; en Bleecker Street Lounge's ongedwongen en hippe sfeer serveert drankjes voor volwassenen en kinderen geïnspireerd door Doctor Strange.Voor de echte ‘die hard’ Marvel-fans tot de fans van de nieuwste scènes, er ligt voor iedereen een hoogvliegend avontuur in het verschiet in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel! Pakketten zijn te koop met een exclusieve lanceringsaanbieding op www.disneylandparis.com, via het Disneyland Paris call center en de officiële kanalen van de reispartners. Om het verblijf nog beter te maken, krijgen gasten die boeken vóór 29 juli 2021, met een aankomstdatum vóór 30 maart 2022, een exclusieve Marvel-print van kunstenaar Matt Ferguson mee naar huis en een gratis mocktail naar keuze in een van de bars van het hotel.

Er zal een bewuste benadering van gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden geïmplementeerd en gasten worden aangemoedigd om www.disneylandparis.com te raadplegen voor de meest actuele informatie.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 23 juni 2021 07:37