Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met je hond naar Disney Davy Crockett Ranch

december 19, 2020 2316
Wanneer je wilt genieten van een verblijf in Disneyland Paris, maar je hond niet alleen thuis achter wilt laten, dan kun je terecht bij Disney Davy Crockett Ranch.
In de hondvriendelijke blokhutten kun je namelijk niet alleen met je familie en vrienden, maar ook met je hond genieten van een zorgeloos verblijf.


Welkomstpakket voor de hond
Indien je een reservering maakt bij Disney Davy Crockett Ranch, dan is het mogelijk om per blokhut één hond mee te brengen. Je betaalt dan 30 Euro per nacht extra. In deze prijs zit geen hondenvoer of toegang tot het Animal Care Center. Bij aankomst ontvang je een welkomstpakket voor je hond met daarin het volgende:
- Halsband
- Wegwerpvloerkleed
- Poepschepje
- Speciale deurhanger
- Twee Disney voerbakken

Voorwaarden
Uiteraard willen we ieders verblijf magisch houden, daarom zijn er bepaalde voorwaarden opgesteld waaraan je moet voldoen wanneer je met je hond op vakantie komt. Zo mogen niet alle hondenrassen worden meegenomen, categorie 1 en 2 zijn namelijk niet toegestaan. Hieronder vallen aanvals-, verdegings- en waakhonden. Daarnaast moet de hond ingeënt zijn tegen rabiës en moet dit controleerbaar zijn doormiddel van een dierenpaspoort of vaccinatiebewijs. Verder moet de hond gechipt of getatoeëerd zijn. Honden worden enkel toegelaten in een beperkt aantal Pioneer en Premium Plus blokhutten. Tenslotte dient de eigenaar van de hond de (onderstaande) opgestelde gedragsregels te accepteren.

Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Boeken van een verblijf met je hond
Wanneer je een verblijf bij Disney Davy Crockett Ranch wilt boeken, dan kun je dit enkel telefonisch doen door contact op te nemen met de reserveringslijn van Disneyland Paris.

Goed om te weten
De Alamo Trading Post, de winkel van Disney Davy Crockett Ranch, verkoopt onder andere hondenvoer en speelgoed voor de hond. De receptie heeft een lijst met contactgegevens van kennels en dierenartsen in de omgeving tot hun beschikking.

Zoom in (real dimensions: 566 x 800)
Hier vind je meer info over het Animal Care Center van Disneyland Paris.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender