Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Animal Care Center

december 19, 2020 1991
Ga je naar Disneyland Paris en je wilt je trouwe viervoeter meenemen op reis? Dat kan, maar helaas mag hij niet mee in de Disney Parken, Disney Village of de Disney Hotels (met uitzondering van Disney Davy Crockett Ranch). Je kunt hem daarom onderbrengen bij het Animal Care Center. Deze vind je op de gastenparkeerplaats van de Disney Parken.

Eisen voor het achterlaten van een hond of kat
In het Animal Care Center zijn zowel honden als katten welkom. Ze moeten wel aan enkele eisen voldoen, voordat ze daar kunnen worden ondergebracht:
- Honden uit categorie 1 (aanvalshonden) en categorie 2 (hulp- en geleidehonden), zoals omschreven in Artikel L211-12 van de Franse Code Rural, worden niet geaccepteerd.
- Honden en katten dienen gechipt of getatoeëerd te zijn.
- Honden en katten dienen ingeënt te zijn met alle voorgeschreven inentingen en dit moet verifieerbaar zijn aan de hand van een dierenpaspoort of een vaccinatieboekje.
Service
In de kennel verblijven de honden en katten in een kooi met drinkwater. Bij de registratie van het dier, waarin ook bijzonderheden dienen vermeld te worden, dient de eigenaar ook aan te geven of en hoeveel voer zijn huisdier mag krijgen. Indien er dringende zorg nodig is voor het dier zal de eigenaar worden gecontacteerd. Wanneer deze niet bereikbaar is zal een dierenarts ingeschakeld worden, waarbij de kosten voor de eigenaar zijn. Verder worden honden niet uitgelaten door de Cast Members van het Animal Care Center, dit zal de eigenaar zelf moeten doen tijdens zijn verblijf.

Tarief en reserveren
Het tarief van een verblijf in het Animal Care Center hangt af van de duur van het verblijf. Voor de exacte prijs neem je daarom contact op met een Cast Member van het Animal Care Center. Het is niet mogelijk om vooraf een plek te reserveren. Daarom is het verstandig om een alternatieve optie te hebben, wanneer het Animal Care Center vol is en geen nieuwe honden of katten kan opvangen.

Het volledige reglement is terug te vinden op de website van Disneyland Paris
Meer informatie over een bezoek van Disney Davy Crockett Ranch met een hond.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender