Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aankomende films van Walt Disney Studios, Walt Disney Animation en Pixar

september 12, 2022 171
Walt Disney Studios, Walt Disney Animation en Pixar onthulden afgelopen weekend spannende nieuwe trailers en debuteerden met exclusieve sneak peeks, die een voorproefje gaven van wat er gaat komen voor The Walt Disney Company.

Hocus Pocus 2
Het is 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame Candle aanstak en de 17e-eeuwse Sanderson-zussen deed herrijzen en ze zijn op zoek naar wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om te voorkomen dat de vraatzuchtige heksen een nieuw soort ravage aanrichten in Salem voor zonsopgang op All Hallow's Eve. In de Disney+ Original Movie zijn ook Sam Richardson, Doug Jones, Hannah Waddingham, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Froy Gutierrez en Tony Hale te zien. De film is geproduceerd door Lynn Harris, met Ralph Winter, David Kirschner en Adam Shankman als uitvoerende producenten. Hocus Pocus 2 gaat in première op vrijdag 30 september, exclusief op Disney+. Disenchanted

De sterren van Disenchanted, waaronder Amy Adams, de nieuw geïntroduceerde Disney Legends Patrick Dempsey en Idina Menzel, Maya Rudolph, James Marsden en Gabriella Baldacchino zijn te zien in de vervolgfilm van Enchanted, die op vrijdag 24 november debuteert, exclusief op Disney+. In Disenchanted is het 15 jaar geleden dat Giselle (Adams) en Robert (Dempsey) trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een meer sprookjesachtig leven. Helaas is het niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe (Maya Rudolph), waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt. Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden is, wendt ze zich tot de magie van Andalasia voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad verandert in een echt sprookje en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt. Nu is Giselle in een race tegen de klok om de betovering ongedaan te maken en te bepalen wat nog lang en gelukkig echt voor haar en haar familie betekent.Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy zetten iconische personages op een geheel nieuwe manier in de schijnwerpers, met Alexander Molony als Peter Pan, Ever Anderson als Wendy, Alyssa Wapanâtahk als Tiger Lily en Jude law in de rol van Captain Hook zelf. De nieuwe film duikt dieper in Wendy's verhaal als ze zich bij de jongen voegt die weigert op te groeien op een magische reis naar Neverland en de geschiedenis onthult achter Peter Pan's rivaliteit met een van Disney's meest memorabele schurken. Geregisseerd door David Lowery en geproduceerd door Jim Whitaker, wordt de live-action versie van de animatieklassieker uit 1953 gestreamd op Disney+ in 2023.

Haunted Mansion

Haunted Mansion is geïnspireerd op de klassieke attractie in een attractiepark en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inhuren om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. De film wordt geregiseerd door Justin Simien, die vroeger in Disneyland werkte. Jamie Lee Curtis speelt Madame Leota in de film, die volgend jaar uitkomt.

MUFASA: The Lion King
In 2024 mogen we MUFASA: The Lion King, een prequel van The Lion King, verwachten. De film is momenteel in productie. In de vorm van Flashbacks, vertellen Rafiki, Timon en Pumbaa het verhaal van Mufasa, de opkomst van een van de grootste koningen van de Pride Lands, aan een jonge leeuwenwelp.

Snow White
Wie is de mooiste van allemaal? De live-action remake van het klassieke verhaal met Rachel Zegler in de hoofdrol en Gal Gadot als Sneeuwwitje's stiefmoeder, de koningin. De film, die wordt geregisseerd door Marc Webb, geproduceerd door Marc Platt komt uit in 2024 en zal nieuwe nummers van Tony®-, Grammy® - en Oscar®-winnende songwriters Pasek en Paul bevatten.

The Little Mermaid
Halle Bailey, die in mei 2023 naar het grote scherm zwemt, schittert als Ariel in de live-action-bewerking van de geliefde klassieke animatiefilm. Dit weekend verscheen een trailer van de film, 'Part of Your World'. De film zal naast de bekende favoriete nummers van fans ook vier nieuwe nummers bevatten die geschreven zijn door Alan Menken en Lin-Manuel Miranda. Naast Halle Bailey schitteren ook Melissa McCarthy als Ursula en Javier Bardem als Triton in de speelfilm.


Elemental

Op 16 juni 2023 brengt Pixar ons de film Elemental, een geheel nieuwe, originele speelfilm. Inspiratie van de film is een verhaal van immigranten die dromen najagen in prachtige buurten waar taal en culturen samenkomen. Afgelopen weekend introduceerde Disney ons aan de personages in Elemental, dat zich afspeelt in een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. Ember is een stoere en vurige jonge vrouw, en Wade is een leuke, vrolijke, go-with-the-flow man. 

Win or Lose

Win or Lose wordt Pixars allereerste lange-vormserie en zal in de herfst van 2023 op Disney+ te streamen zijn. De serie volgt de Pickles, een co-ed middelbare school softbalteam, in de week voorafgaand aan hun kampioenswedstrijd. Elke aflevering speelt zich diezelfde week af en benadrukt het perspectief van een ander hoofdpersonage, zoals de spelers, hun ouders en de scheidsrechter, elk weerspiegeld in een unieke visuele stijl. 

Elio

Maak ook kennis met de nieuwe Pixar film Elio. In het verhaal is de 11-jarige dromer Elio artistiek, creatief en een fervent binnenmens die het moeilijk vindt om erbij te horen. Ondertussen werkt moeder Olga, die een uiterst geheim militair project leidt, aan het ontcijferen van een vreemd signaal vanuit de ruimte. Maar het is Elio die contact maakt, de ruimte in wordt gestraald en vervolgens wordt aangezien voor een intergalactische ambassadeur voor de aarde. Elio zal in de lente 2024 worden uitgebracht.

Inside out 2

Joy, Sadness, Disgust, Anger en Fear keren terug in het hoofd van tiener Riley voor een nieuw avontuur in Inside Out 2. Pixar is druk bezig met het maken van het vervolg op de Oscar- en Golden Globe®-winnende speelfilm uit 2015. Inside Out 2 staat gepland voor release in de zomer van 2024.

Zootopia+
Disney+ heeft vele mogelijkheden gecreëerd bij Disney Animation. Walt Disney Animation Studios brengt ons dan ook de nieuwe serie Zootopia+, die op Disney+ verschijnen op 9 november. In Zootopia+ worden fans teruggebracht naar de snelle zoogdiermetropool, die dieper in de levens van enkele van de meest intrigerende bewoners van de met een Oscar bekroonde speelfilm duikt.

Iwájú

Iwájú komt in 2023 naar Disney+ en is een geheel nieuwe originele lange serie die is gemaakt in samenwerking met het pan-Afrikaanse stripboekentertainmentbedrijf Kugali. De wereld van Iwájú kan het best beschreven worden als een futuristische afbeelding, een wereld vol kleur, unieke visuele elementen en technologische vooruitgang geïnspireerd door de geest van Lagos, dat fysiek is verdeeld in een eiland en een vasteland, gescheiden door zowel water als sociaal- economische status. Het coming-of-age-verhaal introduceert Tola, een jonge erfgename van het rijke eiland en haar beste vriend Kole, een autodidactische tech-expert en liefhebbende zoon van het vasteland. 

Strange World

Strange World gaat over een ongelooflijke familie die hun verschillen moet overwinnen om een vreemde wereld vol gevaar en verrassingen te redden. De 61ste speelfilm van de Walt Disney Animation Studios gaat op 23 november 2022 in première in de bioscoop.


Wish

Tot slot onthulde de Walt Disney Animation Studios haar volgende originele speelfilm, Wish, die in het najaar van 2023 zal uitkomen, tijdens het 100e jaar van de studio. Een film die alleen van Walt Disney Animation Studios kon komen, de epische geanimeerde musical is geïnspireerd op de erfenis van films uit de studio en stelt de vraag: "Hoe is de wensster, waarop zoveel personages wilden, ontstaan?" Het verhaal, dat zich afspeelt in Rosas, het koninkrijk van wensen waar wensen letterlijk kunnen uitkomen gaat over de 17-jarige Asha - een optimist met een scherpe humor die zich eindeloos bekommert om haar gemeenschap. In een moment van wanhoop doet Asha een hartstochtelijk pleidooi voor de sterren, dat wordt beantwoord door een kosmische kracht, een bolletje grenzeloze energie genaamd Star. Samen nemen ze het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens in verbinding staat met de magie van de sterren, er wonderlijke dingen kunnen gebeuren.
Beoordeel dit item
(1 Stem)