Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONTDEK NU DE VLAAMSE STEMMENCAST VAN WALT DISNEY ANIMATION STUDIOS' “STRANGE WORLD”

november 17, 2022 110
In Disney's “Strange World” maak je kennis met een legendarische familie ontdekkingsreizigers, de Clades. Zij proberen een onbekend en verraderlijk land te verkennen samen met een bont gezelschap, waaronder een ondeugende blob, een hond met drie poten en een heleboel uitgehongerde wezens. “Strange World is geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen”, zegt regisseur Don Hall. “De film is een originele avonturen- en komediefilm over drie generaties van de familie Clade, die hun verschillen onderling moeten overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen”, aldus Hall.

In de film horen we de stem van Gene Thomas als Searcher Clade, een familieman die op een onvoorspelbare missie uit zijn vertrouwde omgeving treedt;  Francisco Schuster als Ethan, Searcher's 16-jarige zoon die naar avontuur verlangt; Peter Van De Velde als ontdekkingsreiziger en Searcher's vader, Jaeger; Amara Reta als Meridian Clade, een volleerde piloot en Searcher's partner in alles; en Wanda Joosten als Callisto Mal, de onverschrokken leider van Avalonia die de verkenning van de Strange World leidt. In de film horen we ook Yemi Oduwale als Caspian, Pieter-Jan De Paepe als Duffle, Jolien Praet als Pulk, Pádraig Turley als Diazo, Stijn Proesmans als Kardez en Lotte De Clerck als Azimuth.
De stemmencast bestaat ook uit Hilde Norga, Thomas Cordie, Jolien Praet, Tim Saey, Dimitri Verhoeven, Johan De Paepe, Joppe Claes, Liesbeth De Wolf en Rudi Giron. De regie van de Vlaamse dub is onder leiding van Karina Mertens, met vertaling door Timo Descamps.

De film is geregisseerd door Don Hall (Oscar®-winnaar “Big Hero 6,” “Raya and the Last Dragon”) en Qui Nguyen (co-schrijver “Raya and the Last Dragon”). De film is geproduceerd door Roy Conli (Oscar®-winnaar “Big Hero 6,” “Tangled”). "Strange World" is vanaf 23 november alleen in de bioscoop te zien.


Ethan Clade (Francisco Schuster) en zijn nieuwe beste vriend SplatSearcher Clade (Gene Thomas) en Jaeger Clade (Peter Van De Velde)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)