Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney lanceert 'Keep Our Oceans Amazing'

november 21, 2022 101
Ter ere van de bioscooprelease van de 20th Century Studios-film Avatar: The Way of Water op 16 december 2022, lanceren Disney en Avatar een wereldwijde campagne 'Keep Our Oceans Amazing' om mensen bewust te maken van de uitdagingen waarmee oceanen en zeeën worden geconfronteerd. leven.

De campagne ondersteunt The Nature Conservancy (TNC) en haar werk om 10 van de verbazingwekkende dieren van onze oceanen en hun leefgebieden te beschermen, verbonden met de schoonheid van Pandora. Als onderdeel van de campagne worden fans uitgenodigd om deel te nemen aan feestelijke ervaringen en producten.

Een van de ervaringen, de Virtual Pandoran Ocean genaamd, neemt fans mee naar de wonderen van het rif. Door deze unieke digitale activering kunnen fans van Disney en Avatar tot en met 31 december 2022 helpen met "Keep Our Oceans Amazing", door hun eigen op Avatar geïnspireerde oceaanschepsel te creëren op Avatar.com/KeepOurOceansAmazing . Voor elk wezen dat in de virtuele Pandoran-oceaan wordt gemaakt, schenkt Disney $ 5 aan TNC, tot een maximum van $ 1 miljoen, om de organisatie te helpen haar doel te bereiken om tegen 2030 10% van de oceaan te beschermen.Meer info en bron: https://thewaltdisneycompany.com/disney-and-avatar-launch-keep-our-oceans-amazing-ahead-of-20th-century-studios-avatar-the-way-of-water/
Beoordeel dit item
(0 stemmen)