Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Komende maanden te zien in de bioscoop

december 22, 2022 187
Volgend jaar kunnen we uitkijken naar enkele nieuwe bioscoopreleases van Marvel, Disney en Pixar!


15/02/2023: Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) keren terug en vervolgen hun avonturen als Ant-Man en de Wasp. Samen met Hopes ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), en Scotts dochter Cassie Lang (Kathryn Newton), ontdekt de familie het kwantumrijk, komen ze in aanraking met vreemde nieuwe wezens en beginnen ze aan een avontuur dat hen voorbij de grenzen zal duwen van wat ze dachten dat mogelijk was. Geregisseerd door Peyton Reed en geproduceerd door Kevin Feige en Stephen Broussard. In Ant-Man and The Wasp: Quantumania zien we Jonathan Majors als Kang.


03/05/2023: Guardians of the Galaxy Vol. 3
Meer info binnenkort


24/05/2023: The Little Mermaid
“De kleine zeemeermin”, de live-actionversie van visionair filmmaker Rob Marshall van de gelijknamige, met twee Oscars bekroonde animatieklassieker, vertelt het verhaal van Ariel, een jonge, levenslustige zeemeermin met een hang naar avontuur. Als jongste en eigenzinnigste van de dochters van Koning Triton, wil Ariel dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee. Wanneer ze aan land gaat, valt ze voor de knappe Prins Eric - al mogen zeemeerminnen geen contact hebben met mensen. Ariel kan niet anders dan haar hart volgen en om aan land te kunnen wonen, sluit ze een pact met de boze zeeheks Ursula, maar brengt daardoor haar eigen leven en haar vaders kroon in gevaar.
Geregisseerd door Rob Marshall
Cast Halle Bailey, Daveed Diggs, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Javier Bardem, Melissa McCarthy


14/06/2023: ELEMENTAL
“Elemental” is een gloednieuwe, orginal film van Disney en Pixar die zich afspeelt in Elemental City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt. De film wordt geregisseerd door Peter Sohn, geproduceerd door Denise Ream en de stemmen in de originele versie worden ingesproken door Leah Lewis (Ember) en Mamoudou Athie (Wade).
Beoordeel dit item
(0 stemmen)