Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MARVEL STUDIOS' "GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3" GLOEDNIEUWE TRAILER

februari 13, 2023 162
Marvel Studios en James Gunn hebben een gloednieuwe, actievolle trailer online uitgebracht voor “Guardians of the Galaxy Vol. 3", de laatste film in de "Guardians of the Galaxy"-franchise, onder leiding van James Gunn.
 


In "Guardians of the Galaxy Vol. 3" van Marvel Studios vestigen onze geliefde groep buitenbeentjes zich in het leven op Knowhere. Maar het duurt niet lang voordat hun leven op zijn kop wordt gezet door de echo's van het turbulente verleden van Rocket. Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team om zich heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om het leven van Rocket te redden - een missie die, als deze niet met succes wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.
 

De filmsterren Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, met Vin Diesel als Groot en Bradley Cooper als Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova.

James Gunn is de regisseur en schreef ook het scenario. Kevin Feige produceert met Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith en Simon Hatt als uitvoerende producenten.
 

Marvel Studios’ “Guardians of the Galaxy Vol. 3” draait vanaf 3 mei in de bioscopen in België.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)