Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONTDEK DE TRAILER EN DE POSTER VOOR DISNEY'S GRIEZELIGE EN KOMISCHE AVONTUUR "HAUNTED MANSION"

maart 06, 2023 200
"Haunted Mansion" is geïnspireerd op de klassieke pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick Reynolds en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.

De film, geregisseerd door de bekroonde filmmaker Justin Simien, schitteren LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon en Dan Levy, met Jamie Lee Curtis en Jared Leto als The Hatbox Ghost.Deze zomer in de bioscoop

Regisseur Justin Simien vertelt: "Als levenslange fan van de Haunted Mansion-attractie, ben ik meer dan enthousiast om de teaser trailer te delen voor onze nieuwe filmadaptatie met een ongelooflijke cast. Ons team heeft onophoudelijk gewerkt om een eng, grappig en cinematisch buitenaards avontuur te creëren waar zowel nieuwe als die-hard fans van kunnen genieten! Ik kan niet wachten tot het publiek deze grootschermversie van de iconische Disney-attractie kan ervaren."
Beoordeel dit item
(0 stemmen)