Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe trailer en poster voor gloednieuwe muzikale komedie "Wish"

september 29, 2023 83
Walt Disney Animation Studios heeft de nieuwe trailer en poster gedeeld voor de gloednieuwe muzikale komedie "Wish", die vanaf 22 november in de bioscoop te zien is.

 

"Wish" neemt het publiek mee naar het magische koninkrijk Rosas waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren.

 

Met in de originele versie de stemmen van Academy Award Award®-winnaar Ariana DeBose als Asha, Chris Pine als Magnifico, en Alan Tudyk als Asha's favoriete geit, Valentino. De film wordt geregisseerd door Oscar®-winnaar Chris Buck ("Frozen," "Frozen 2") en Fawn Veerasunthorn ("Raya and the Last Dragon"), geproduceerd door Peter Del Vecho ("Frozen," "Frozen 2") en gecoproduceerd door Juan Pablo Reyes ("Encanto"). Jennifer Lee ("Frozen," "Frozen 2") is uitvoerend producent, Lee en Allison Moore ("Night Sky," "Manhunt") zijn schrijvers van het project. Met originele liedjes van de Grammy®-genomineerde singer/songwriter Julia Michaels en de Grammy-winnende producer/songwriter/muzikant Benjamin Rice, plus een score van componist Dave Metzger.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)