Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontdek de nieuwe trailer en poster van "Kingdom of the Planet of the Apes"

november 05, 2023 2884
De eerste trailer en poster voor 20th Century Studios' gloednieuwe avonturenfilm vol actie "Kingdom of the Planet of the Apes" zijn nu beschikbaar. Het nieuwste deel in de wereldwijde, epische franchise van de studio, zal op 22 mei 2024 exclusief in de bioscopen verschijnen.
 


Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.


"Kingdom of the Planet of the Apes" is geregisseerd door Wes Ball (de "Maze Runner"-trilogie) en heeft Owen Teague ("IT"), Freya Allan ("The Witcher"), Kevin Durand ("Locke & Key"), Peter Macon ("Shameless") en William H. Macy ("Fargo") in de hoofdrollen. Het scenario is van Josh Friedman ("War of the Worlds"), Rick Jaffa & Amanda Silver ("Avatar: The Way of Water") en Patrick Aison. Het scenario is gebaseerd op personages die zijn gecreëerd door Rick Jaffa & Amanda Silver. De producenten van de film zijn Wes Ball, Joe Hartwick, Jr. ("The Maze Runner"), Rick Jaffa, Amanda Silver en Jason Reed ("Mulan"). Peter Chernin ("The Planet of the Apes" trilogy) en Jenno Topping ("Ford v. Ferrari") zijn de uitvoerend producenten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)