Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontdek de gloednieuwe trailer van "THE KING'S MAN''

augustus 27, 2021 619
20th Century Studios brengt vandaag de gloednieuwe trailer uit voor de aankomende "The King's Man" film.  Een trailer vol actie met de bekende stijl van regisseur Matthew Vaughn.


 
Als de ergste tirannen en criminele uit de geschiedenis samenkomen om een oorlog te beramen met als doel miljoenen mensen uit te roeien, moet één man tegen de tijd racen om ze te stoppen. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in "The King's Man."

"The King's Man" is geregisseerd door Matthew Vaughn en heeft in de hoofdrollen Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, en Charles Dance.
 
Matthew Vaughn, David Reid en Adam Bohling zijn de producenten en Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn en Ralph Fiennes zijn de uitvoerende producenten. "The King's Man" is gebaseerd op de comic "The Secret Service" van Mark Millar en Dave Gibbons. Het verhaal is van Matthew Vaughn en het scenario is van Matthew Vaughn & Karl Gajdusek.
 
 22 DECEMBER IN DE BIOSCOOP
Beoordeel dit item
(0 stemmen)