Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Channel - Disney Junior hoogtepunten april

april 02, 2021 772
DUCKTALES
De succesvolle serie Ducktales komt met een nieuw seizoen! De kids kunnen weer genieten van de avonturen van de neefjes!

Vanaf 26 april, elke maandag t.e.m vrijdag om 18:05 uur op Disney Channel.

PAASVAKANTIE MARATHONS!
Kijk de hele paasvakantie naar de leukste avonturen van jouw favoriete helden op Disney Channel. Van 5 tot 9 april om 12:10 uur Miraculous en om 14:40 uur Hotel Transylvanie. Van 12 tot 16 april kijk je elke dag om 12:10 uur naar Phineas & Ferb en om 14:40 uur naar Milo Murphy’s Law. Dit wil je niet missen!
Vanaf 5 tot 16 april, elke maandag t.e.m vrijdag om 12:10 uur & 14:40 uur op Disney Channel.


DISNEY JUNIOR

T.O.T.S
Speciale bezorging! Pip en Freddy, de enige bezorgers bij T.O.T.S. die geen ooievaars zijn, zijn weer terug op het hoofdkwartier van T.O.T.S. om de liefste en schattigste baby's bij hun families te bezorgen. Bij hun nieuwste opdracht staan ze meteen voor een uitdaging als een puppy genaamd Lucky nogal ondeugend blijkt te zijn! En als een pasgeboren luiaard de voorbereidingen voor haar bezorging mist, moet KC met Pip en Freddy mee voor de eerste T.O.T.S. opvang in de lucht ooit! Het is niet makkelijk om een junior vliegenier te zijn.
Vanaf 19 april, maandag t.e.m. vrijdag om 17:50 uur op Disney Junior.


THE ROCKETEER
In The Rocketeer volgen we Kit, een jong meisje dat op haar verjaardag een verrassingspakket ontvangt en onthult dat ze de volgende in de rij is om de Rocketeer te worden. Deze legendarische superheld kan vliegen dankzij een jetpack met raket. Gewapend met haar coole nieuwe uitrusting en geheime identiteit is Kit klaar om de wereld te redden samen met haar beste vriend Tesh en haar oom Ambrose de vliegtuigmonteur.
Vanaf 5 april, maandag t.e.m. vrijdag om 15:55 uur op Disney Junior.MICKEY MORNINGS
Je ochtenden zullen nooit meer hetzelfde zijn! Kijk elke ochtend naar je favoriete series op Disney Junior met avonturen van: Bluey, Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Vampirina, en Gigantosaurus.
Elke ochtend op Disney Junior.MARATHON WEEKEND MARATHON
Maak je weekenden leuker met de Weekend Marathon op Disney Junior! Elke zaterdag en zondag kijk je naar de spannendste en grappigste avonturen met jouw vriendjes van Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Pyjamahelden, Vampirina, TOTS, Puppy Vriendjes en Bluey.
Elke zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur op Disney Junior.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 02 april 2021 14:29