Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line “Wish” - nieuwe details bekend.

december 25, 2020 613
Vandaag pakte de "Disney Parks Magical Christmas Day Celebration" een slee vol Disney-magie uit, inclusief een gloednieuwe video van de Disney Wish, die in de zomer van 2022 vertrekt.
Deze nooit eerder vertoonde digitale clip toont nieuwe details van de oogverblindende Grand Hall en een eerste blik op het prachtige personagebeeld aan de voet van de grote trap, een iconische Disney-prinses wiens geloof in haar dromen generaties heeft geïnspireerd om te geloven in de kracht van hunzelf.

Wie is zij? U hoeft niet te wachten tot de klok middernacht slaat om erachter te komen ...
Geïnspireerd door de schoonheid van een sprookjeskasteel, maakt de Grand Hall een gedurfd verwelkomend statement en zet de toon voor een betoverende familievakantie vanaf het moment dat gasten aan boord van de Disney Wish stappen. Het is een idyllische omgeving voor Assepoester, wiens tijdloze verhaal het perfecte voorbeeld is van magie die wensen omzet in dromen en dromen in werkelijkheid - heel passend voor een vaartuig genaamd de Disney Wish, vind je niet?

De Disney Wish is de eerste van drie nieuwe schepen die tot 2025 toetreden tot de Disney Cruise Line-vloot. Alle drie de schepen zullen worden aangedreven door vloeibaar aardgas en ze zijn met ongeveer 144.000 bruto ton en 1.250 gastenhutten iets groter zijn dan de Disney Dream en Disney Fantasy.
Rate this item
(2 votes)
Last modified on Vrijdag, 26 februari 2021 13:40