Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line past zich aan aan de pandemie

januari 02, 2021 527
De jarenlange fans en passagiers van Disney Cruise Line kunnen niet wachten om weer eens te gaan varen op een Disney Cruise en het bedrijf laat nu zien hoe ze zich hebben aangepast aan de "nieuwe norm", omdat ze heel graag opnieuw passagiers aan boord willen verwelkomen.

Voor het geval je het gemist hebt: Disney Cruise Line heeft al aangekondigd dat ze alle afvaarten tot en met maart 2021 hebben moeten annuleren, wat betekent dat de industrie minstens voor een volledig jaar zal worden stilgelegd.

Als gevolg van de aanhoudende pandemie werd Disney Cruise Line, samen met de rest van de cruise-industrie, gedwongen om de afvaarten op te schorten om te voldoen aan de CDC en haar "No Sail" order. Hoewel het order werd opgeheven op 31 oktober 2020, maakte het CDC heel duidelijk dat de cruise-industrie zal moeten voldoen aan verschillende gezondheids- en veiligheidseisen om een "Conditional Sailing Certificate" te verdienen en de passagiers terug te laten keren naar de schepen.

Terwijl Disney Cruise Line zich blijft voorbereiden om haar activiteiten te hervatten voor Disney fans over de hele wereld, laten ze ook zien hoe ze zich zullen aanpassen aan "de nieuwe norm" en hoe ze veilig kunnen opereren tijdens deze ongekende tijd en het "Conditional Sailing Certificate" kunnen bemachtigen.

In een kersverse TV-spot ziet u verschillende clips waarin kinderen opdraven met mondmaskers. Dit geeft aan dat Disney Cruise Line mondmaskers zal verplichten voor gasten terwijl ze aan boord van hun schip zijn zodra ze weer mogen varen. Houd er echter rekening mee dat Disney Cruise Line het gezondheids- en veiligheidsprotocol dat van kracht zal zijn wanneer zij hun werkzaamheden hervatten, nog niet heeft vrijgegeven.

De video-advertentie toont ook verschillende aspecten van de schepen, waaronder gasten die aan een eettafel in Animator's Palate zitten, zonder mondmaskers. Dit is niet ongebruikelijk, want zelfs in de Disney Parken mogen gasten hun mondmasker afdoen, eens ze aan een eettafel in een restaurant zitten, zodat ze kunnen eten en drinken.

Het is meer dan waarschijnlijk dat Disney Cruise Line soortgelijke regels zal opleggen, als die in de Disney Parken over de hele wereld, met inbegrip van het dragen van mondmaskers, het houden van een veilige sociale afstand van anderen, nog meer plaatsen op de schepen waar je handgel kan gebruiken, beperkte capaciteit, en nog veel meer.

Het spreekt voor zich dat Disney Cruise Line staat te popelen om opnieuw gasten te verwelkomen zodra ze in staat zijn om dit te doen. In de tussentijd lijkt het erop dat ze zich voorbereiden door ervoor te zorgen dat hun schepen veilig zijn en door de kijkers te laten zien hoe cruisen eruit zou kunnen zien als ze eenmaal terug zijn. 
Bron: inside the magic

Je kan de volledige “Let’s Dream” TV-spot hier bekijken, met dank aan de DCL fan-site Disney Cruise Line Blog:


Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Zaterdag, 02 januari 2021 14:59