Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

A Touch of Disney: Nieuwe ticketervaring met beperkte toegang komt naar het Disney California Adventure Park vanaf 18 maart

februari 25, 2021 233
Het is tijd om een aantal van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van het Disneyland Resort te ervaren met A Touch of Disney, een nieuwe ticketervaring met beperkte toegang die 18 maart begint in het Disney California Adventure park.
A Touch of Disney biedt een aantal van de wereldberoemde hapjes en drankjes aan van het resort, plus een kans om Disney-figuren te zien, te winkelen voor de nieuwste Disney merchandise en te poseren op unieke fotolocaties.


Een selectie van iconische hapjes en drankjes van zowel het Disneyland park als het Disney California Adventure park zal beschikbaar zijn om van te genieten, van churros en de wereldberoemde DOLE Whip tot de klassieke Monte Cristo Sandwich meestal te vinden op New Orleans Square. Veel items zullen worden geserveerd als snack, zodat je kan genieten van een verscheidenheid aan hapjes en drankjes van halverwege de dag tot 's avonds. Deze favorieten zullen verkrijgbaar zijn op locaties in het park, waaronder Smokejumpers Grill, Adorable Snowman Frosted Treats, Award Wieners, Cocina Cucamonga om er een paar te noemen, en zes seizoensgebonden en creatief gethematiseerde marktplaatsen. Houd een oogje in het zeil voor A Touch of Disney Foodie Guide op de Disney Parks Blog!


Bepaalde winkels zullen ook open zijn en de nieuwste kleding, accessoires en souvenirs verkopen, waaronder de nieuwe schattige Disney NuiMOs. Ga in en uit de winkels langs Buena Vista Street of ga naar Bing Bong's Sweet Stuff op Pixar Pier voor een selectie van lekkernijen, waaronder gethematiseerde suikerappels.


Terwijl je het park verkent, maak je foto's op iconische locaties en ontdek je nieuwe fotowaardige plekjes - sommige die alleen beschikbaar zijn als je A Touch of Disney bijwoont. Misschien wuift Mickey Mouse wel naar je en zie je enkele van zijn vrienden op onverwachte plaatsen. Mater en Lightning McQueen zijn misschien te zien in Cars Land of Joy en Sadness op Pixar Pier. Om de sfeer van A Touch of Disney in te luiden, zal een nieuwe speciaal samengestelde soundtrack van herwerkte Disney-liedjes in het park worden uitgezonden, samen met updates en herinneringen over de vele ervaringen die je niet mag missen.


Attracties blijven voorlopig gesloten.

Hier is alles wat je moet weten:
•    Data: Vanaf 18 maart; donderdag t/m maandag van 12.00 tot 20.00 uur.
•    Prijs: Het basisticket van $75 is inclusief toegang, parking tijdens het bezoek bij de Mickey & Friends parkeergelegenheid, onbeperkt downloaden van Disney PhotoPass foto's genomen tijdens de dag van de ervaring, en een $25 A Touch of Disney dining card geldig voor de aankoop van voedsel en niet-alcoholische dranken (onder voorbehoud van beperkingen, waaronder niet geldig voor alcohol). Ticketprijzen zijn onderhevig aan verandering.
•    Tickets: A Touch of Disney tickets zullen beschikbaar zijn op Disneyland.com vanaf 4 maart, voor geselecteerde dagen van 18 maart tot en met 5 april 2021. Tickets voor deze ervaring zullen dan geleidelijk worden vrijgegeven tot de ervaring eindigt. Tickets moeten vooraf en online worden gekocht op Disneyland.com voor een specifieke datum (op basis van beschikbaarheid).
•    Dineren: Tafelreserveringen voor Lamplight Lounge en Carthay Circle Lounge - Alfresco Dining zullen vanaf 11 maart beschikbaar worden gesteld. Tafelreserveringen geven geen toegang tot A Touch of Disney en dineren op die locaties vereist een A Touch of Disney ticket dat geldig is op dezelfde dag als de tafelreservering. Reserveringen worden aanbevolen en extra details volgen binnenkort.

Het Downtown Disney District zal zeven dagen per week open blijven met unieke eet- en winkelgelegenheden, waaronder Black Tap Craft Burgers and Shakes, Ralph Brennan's Jazz Kitchen, Naples Ristorante e Bar, World of Disney en Star Wars Trading Post, dat onlangs op een nieuwe locatie is geopend. Buena Vista Street zal open blijven als een uitbreiding van het Downtown Disney District tot 14 maart, en zal vanaf 15 maart gesloten zijn. Vanaf 18 maart zal Buena Vista Street deel gaan uitmaken van A Touch of Disney.


Met de gezondheid en veiligheid van iedereen in het achterhoofd, zal A Touch of Disney werken met beperkte capaciteit en verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op basis van richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten, zoals de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de bevoegde overheidsinstanties.
Bezoek Disneyland.com/ATouchofDisney om belangrijke details te leren over de ervaring en over gezondheids- en veiligheidsmaatregelen voor aankomst, zoals de vereiste voor temperatuurcontroles en een verplicht mondmasker voor alle gasten, vanaf de leeftijd van 2 en ouder. Je vindt er alles wat je moet weten voordat je gaat!

*Tickets voor de experience zijn niet verkrijgbaar in het Resort, worden niet terugbetaald en mogen niet worden doorverkocht of overgedragen voor commercieel gebruik. Het aantal beschikbare tickets is beperkt en er zijn geen kortingen van toepassing.  Elke gast kan maximaal acht tickets kopen. Tickets zijn niet vereist voor gasten van 2 jaar en jonger. Disney PhotoPass is onderhevig aan de Disney PhotoPass voorwaarden en condities. Online registratie vereist.  Experience elementen en informatie met inbegrip van, maar niet beperkt tot, aanbiedingen, menu-items, merchandise en diensten, zijn onderhevig aan beperkingen, verandering of annulering zonder voorafgaande kennisgeving. Er worden geen terugbetalingen gedaan voor dergelijke wijzigingen of annuleringen als gevolg van slecht weer of anderszins.
DOLE WHIP is een handelsmerk van Dole Food Company, Inc. Gebruikt met toestemming.
Rate this item
(0 votes)