Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Bungalow Race (09/02 - 18/02) (BENL)

Avengers Campus – Komt binnenkort in Disney California Adventure Park

april 05, 2021 241
Een heel nieuw land in Disney California Adventure Park opent binnenkort. Vorm een team met de Avengers en ontdek een campus die is gemaakt voor de volgende generatie superhelden!

Attracties met dat tikkeltje meer:

*WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure
Attractie op Avengers Campus in Disney California Adventure Park

Wurg de losgeslagen Spider-Bots die amok maken tijdens deze missie vol chaos op de Avengers Campus.
WEB Open Huis gaat door het lint. Beleef een avontuur boordevol actie aan de zijde van de geweldige Spider-Man! Wanneer Peter Parkers behulpzame, maar nog niet op punt gestelde Spider-Bots vastzitten in de repliceermodus en ontsnappen uit een WEB-werkplaats, moet Spider-Man de losgeslagen robots tegenhouden voor ze totale techno-chaos aanrichten op de Avengers Campus. Het probleem is dat ze snel vermenigvuldigen en dus moeilijk te verslaan worden!
Jouw taak? Spring aan boord van een WEB Slinger-voertuig en help een waanzinnig web te weven om deze vriendelijke hulpjes in de val te lokken in ware Spidey-stijl. Het is aan jou om je innerlijke held te ontketenen en de Campus te redden van complete chaos!
Perfect voor aankomende rekruten, zonder lengtebeperkingen.


* Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!
Attractie in Hollywood Land in Disney California Adventure Park

Ga mee met Rocket op een spannende missie om de Guardians of the Galaxy te redden uit het fort van de Collector.
Stap binnen in een torenhoge citadel. Taneleer Tivan, ook gekend als ‘the Collector’, heeft zijn unieke verzameling fantastische fauna, relikwieën en soorten uit de kosmos voor het eerst naar de aarde gebracht. Hij wil je zijn nieuwste aanwinst laten zien... de Guardians of the Galaxy.
Star-Lord, Gamora, Rocket, Drax en Groot worden gevangen gehouden in glazen kisten die onder stroom staan en die gevaarlijk boven een afgrond bengelen.
Doe mee met een rockende reddingsactie. Als Rocket ontsnapt, vordert hij een portaallift en roept jouw hulp in voor een schrijnende missie om zijn mede-Guardians te redden. Bereid je voor op intergalactische chaos van de top van het fort tot de bodem, terwijl een van Star-Lords geweldige mixtapes een klassiek deuntje laat knallen!
Met ongelooflijke special effects, verschijningen van populaire personages, muziek geïnspireerd op de soundtracks uit de films, spannende vrije-val sequenties en 6 verschillende verhaallijnen om te beleven, breekt dit avontuur alle records wat sensatie betreft!Heroïsche Ontmoetingen

*Sanctum
Entertainment op de Avengers Campus in het Disney California Adventure Park

Verken de ruïnes van een mysterieus oud heiligdom en leer de geheimen van de plek van Doctor Strange kennen.
Jij en je mede-recrutanten zijn uitgenodigd om de Avengers Campus te bezoeken, Doctor Strange te ontmoeten en je ogen te openen voor de mysteries van het multiversum. Mis deze unieke kans niet om de geheimen van de mystieke kunsten te leren kennen.
Je zult het gevoel hebben dat de tijd stilstaat wanneer je oog in oog komt te staan met Doctor Strange en hij zijn mystieke gaven demonstreert. Wie weet heb je deze kennis ooit nodig om de aarde en onze werkelijkheid te verdedigen tegen bedreigingen die je verbeelding te boven gaan!
Een oude plaats, al eeuwenlang verborgen.
Zolang iemand zich kan herinneren, gaan er geruchten over onverklaarbare gebeurtenissen en energieën vanuit een afgelegen plek in de heuvels buiten Los Angeles.
In de late jaren 1940 werd op de locatie een complex van Stark Industries gebouwd. Tientallen jaren later nodigde Tony Stark Doctor Strange uit op de Avengers Campus om rekruten in te wijden in de mystieke kunsten. Doctor Strange schortte de verhullende spreuken van het gebied op en onthulde het Sanctum aan de wereld.
Kom, ontdek zelf wat eeuwenlang verborgen is gebleven. Bekijk de oude ruïnes en leer van Doctor Strange over de verbazingwekkende Orb van Cagliostro.
De Orb staat erom bekend dat hij vooral 's nachts actief is. Bezoek hem na zonsondergang en je zult zien dat het Sanctum stroomt met magische energie!*Avengers Headquarters
Entertainment op de Avengers Campus in het Disney California Adventure Park

Ontmoet enkele van de machtigste helden van de aarde en zie hoe ze in actie komen om het Avengers commandocentrum te verdedigen!
De glanzende Quinjet die hoog boven op het hoofdkwartier van de Avengers staat, zal zeker de aandacht trekken, misschien zelfs ongewenste aandacht.
Er zijn berichten dat de schurk bekend als Taskmaster een inbraak beraamt en de Avengers zijn op hun hoede. Dappere Superhelden als Black Widow, Iron Man, Captain America en Captain Marvel begroeten nieuwe rekruten en speuren de horizon af naar potentiële bedreigingen.
Als Taskmaster en zijn bende huurlingen toch verschijnen, staan onze helden klaar om het hoofdkwartier van de Avengers te verdedigen, wat zeker zou leiden tot een confrontatie vol actie op het dak en in het hele gebouw. Je zult er zeker bij willen zijn om te zien wat er gebeurt.
Wie weet, nieuwe rekruut, misschien vervoeg je ooit de Avengers op hun volgende avontuur!Epische ervaringen
*Pym Test Kitchen
Dining op Avengers Campus in Disney California Adventure Park .
Tank bij met gerechten ter grootte van Ant-Man en The Wasp's in dit epische eetcafé op Avengers Campus.
Op een dringende missie om honger te bestrijden? Ga naar Pym Test Kitchen voor fenomenaal eten op een ongewone schaal! Met behulp van de revolutionaire krimp-en-groeitechnologie van Pym Particles leiden Ant-Man en The Wasp een team van chef-koks die een menu vol inventieve grote voorgerechten, kleine traktaties en deelbare hapjes ontwikkelen die de perfecte power-up bieden.
Dit tot quick service restaurant omgetoverde oude laboratoriumgebouw heeft een zithoek en bar in een decor met overblijfselen van lopende experimenten: gigantische frisdrankblikken, reusachtige kruidenflessen en enorme mobiele telefoons die zijn gerecycleerd tot menuborden. Kom langs om hun nieuwste innovaties in de voedingswetenschap te proeven en ter plekke je onbedwingbare eetlust te bedwingen!


*WEB Suppliers
Winkel op Avengers Campus in Disney California Adventure Park
Vergezel de volgende generatie van superhelden met baanbrekende, technische snufjes van WEB.
Bereid je voor op avonturen boordevol actie rond de Avengers Campus! In deze one-stop heldenwinkel vinden nieuwe rekruten alles wat ze nodig hebben om belangrijke missies in een oogwenk aan te nemen, zoals baanbrekende uitvindingen en andere nieuwe technologieën ontwikkeld door de knapste koppen van de Worldwide Engineering Brigade.
WEB-leden zijn er bijzonder trots op toegang te kunnen bieden tot enkele van hun belangrijkste prototypes, zoals de onmisbare Spider-Bot. Deze vriendelijke robotachtige hulpjes beschikken over gevechts- en verdedigingsmodi die je de baas laten blijven als de chaos toeslaat. Bovendien zijn er op de Avengers geïnspireerde tactische upgrades beschikbaar om het algemene uiterlijk van je Spider-Bot te veranderen en de gevechtscapaciteiten te verbeteren voor een explosie van plezier.
Andere machtige must-haves - waaronder kits om thuis je eigen spinnenwebben te maken, een spinnenlichtbril en een speciale, WEB-verrijkte rugzak om je Spider-Bot te dragen en te tonen - laten je de kracht ontsluiten om je eigen heldenverhaal altijd en overal voort te zetten!*The Collector's Warehouse
Winkel in Hollywood Land in Disney California Adventure Park
Sluit je opwindende rondleiding door het fort af met een reeks kosmische souvenirs en souvenirs in Superhelden-thema.
Goederen uit het heelal
The Collector heeft op zijn reizen unieke dingen verworven, maar nu verkopen zijn lakeien heimelijk enkele van de schatten.
Verstopt op de begane grond van de Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! attractie liggen honderden voorwerpen die je misschien wel aan je eigen collectie wilt toevoegen, zoals:
•    kinderkostuums van superhelden
•    strips
•    de laatste Marvel DVDs
•    grafische T-shirts voor volwassenen en kinderen en T-shirts met superhelden
•    actiefiguren zoals Groot en de andere Guardians
•    avontuurlijk speelgoed
•    Verzamelobjecten, waaronder vinylfiguren, pins om te ruilen, kunstwerken en beeldjes

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Maandag, 05 april 2021 14:03