Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontdek de menukaarten van het nieuwe Disney's Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

juni 11, 2021 790
Op 21 juni opent het nieuwe Marvel hotel in Disneyland Paris, in het hotel vind je 2 nieuwe restaurants eentje in all you can eat (met bediening) vorm en een a la carte restaurant.

Downtown Restaurant 
Slinger als Spider-Man heen en weer tussen de verrassende culinaire wijken van New York en hun Chinese, Italiaanse en Amerikaanse specialiteiten.
Neem een hap van The Big Apple
Zoals in elke wijk van New York vind je ook in het Downtown Restaurant gerechten uit de hele wereld. Reis van China Town naar Little Italy in slechts enkele stappen, en kijk verlekkerd toe hoe je maaltijd voor je ogen wordt bereid.
Ontdek de menukaart hier.


Manhattan Restaurant
Heerlijke gerechten, bereid met de meest verse producten en geserveerd onder de kroonluchter van Asgard, voor het plezier van alle fijnproevers.
Buon appetito!
Romige risotto, verse pasta en een selectie van de heerlijkste antipasti vormen slechts een klein deel van de Italiaanse meesterwerken die hier op het menu staan. Er gaan geruchten dat Peter Parker en Mary Jane hier graag romantisch komen tafelen.
Ontdek de menukaart hier.Reserveren voor de restaurants kan via de Disneyland Paris app.


Boek dit nieuwe hotel in november 2020 extra voordelig tijdens: Disney’s Magische Vuurwerkfestival 2021 (prijzen vanaf 305 euro per persoon voor 3 dagen/2nachten met ontbijt)

Boek dit nieuwe hotel in januari 2021 extra voordelig tijdens: Magic over Disneyland Paris 2022 (prijzen vanaf 275 euro per persoon voor 3 dagen/2nachten met ontbijt)

Boek nu je verblijf voor andere aankomstdata tot 30 maart 2022: Disneyland Paris Website
Rate this item
(0 votes)
Last modified on Vrijdag, 11 juni 2021 18:45