Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER” is vanaf 1 februari te zien op Disney+

januari 05, 2023 83818
Disney+ luidde het nieuwe jaar in met fans van het Marvel Cinematic Universe en kondigde op 1 februari het streamingdebuut aan van Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever'.

"Black Panther: Wakanda Forever" voegt zich bij 16 andere Marvel Cinematic Universe-films die nu worden gestreamd in IMAX Enhanced op Disney+, waardoor abonnees meer beeld krijgen met een uitgebreide beeldverhouding voor een meeslepende kijkervaring thuis (beschikbaarheid van content verschilt per regio). Meer informatie over IMAX Enhanced op Disney+ is hier beschikbaar.

Vooruitlopend op het aanstaande streamingdebuut van de film, heeft Proximity Media, in samenwerking met Marvel Studios en Marvel Entertainment, "Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast" uitgebracht. Het publiek wordt uitgenodigd om te luisteren en te leren over de spannende en emotionele reis om de film te maken in de loop van zes afleveringen. De eerste aflevering is nu beschikbaar op de feed "Wakanda Forever: The Official Black Panther Podcast", beschikbaar op alle grote podcastplatforms en op ProximityMedia.com. Vanaf 18 januari zijn er wekelijks vijf extra afleveringen beschikbaar. Je kunt de rest van het seizoen bekijken met een gloednieuwe trailer hier

In 'Black Panther: Wakanda Forever' van Marvel Studios vechten Queen Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (inclusief Florence Kasumba) om bescherming hun natie tegen ingrijpende wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. In de film zien we Tenoch Huerta Mejía als Namor, de heerser van een verborgen onderzeese natie. In de film spelen ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livinalli. "Black Panther: Wakanda Forever", geregisseerd door Ryan Coogler en geproduceerd door Kevin Feige en Nate Moore, draait nu nog in de bioscoop.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Donderdag, 05 januari 2023 07:22

Laagste prijs kalender