Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanaf vandaag arrivereert de nieuwe "PARIS" collectie in de winkels

januari 08, 2024 899
Vanaf vandaag arriveren de nieuwe "PARIS"-assortimenten in dewinkels, met de onze gebruikelijke producttypes. Niet minder dan 130 nieuwe exclusieve items zijn een eerbetoon aan zowel de stad Parijs als de bestemming Disneyland Paris, terwijl enkele van de favoriete Disney-personages op de producten te vinden zijn.

Niet minder dan 130 nieuwe exclusieve items zijn een eerbetoon aan zowel de stad Parijs als de bestemming Disneyland Paris, terwijl enkele van de favoriete Disney-personages zoals Mickey, Minnie, Stitch en Tic en Tac voorkomen.
YouTube abonneren klik op de afbeelding:
Afbeelding


Het is de perfecte gelegenheid om de typische Parijse gevels te illustreren, maar ook om twee iconen, het Kasteel van Doornroosje en de Eiffeltoren, samen te brengen.

Deze productassortimenten en andere referenties zullen de komende dagen en weken geleidelijk worden uitgerold in de volgende winkels: Flora's Unique Boutique, Emporium, World of Disney, Sir Mickey's Boutique, Constellations, Chez Marianne Souvenirs de Paris, Les Légendes d'Hollywood, Bay Boutique, Trading Postt, noordwestpassage, aNorthwest Passage, General Store en Alamo Trading Post.


Rate this item
(0 votes)
Last modified on Maandag, 15 januari 2024 11:33