Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

First Look: Scènes uit 'De Kleine Zeemeermin' show aan boord van de Disney Wish

maart 11, 2022 319
Een paar maanden geleden kondigden we een duizelingwekkende line-up aan van nieuw entertainment dat deze zomer naar de Disney Wish komt, waaronder "Disney De Kleine Zeemeermin" - een originele kijk op de beroemde Walt Disney Animation Studios-film.

 Nu kunnen we nieuwe details en concept art van deze spectaculaire show delen! Maar eerst wat meer achtergrondinformatie...
De creatieve geesten bij Disney Cruise Line hebben hun krachten gebundeld met een team van top Broadway talent om een geheel nieuwe toneelbewerking van "De Kleine Zeemeermin" exclusief voor de Disney Wish te ontwikkelen. In deze moderne hervertelling, zal het publiek de iconische scènes, bejubelde muziek en geliefde personages van de film herontdekken, terwijl een cast van hedendaagse vertellers hun eigen draai geeft aan het tijdloze verhaal.

"Disney De Kleine Zeemeermin" zal een innovatief theatraal ontwerp, verbluffende speciale effecten, artistieke choreografie en een vernieuwd script en liedjes bevatten die gasten van alle leeftijden zal verrassen en verrukken. Hier is een overzicht van drie van de meest wow-waardige scènes:

"Under the Sea" wordt het grootste productienummer van de show, compleet met ongelooflijke stemmen, adembenemende choreografie en veel speciale effecten. Hier zal het meest geavanceerde poppenspel van de show te zien zijn, als talloze zeedieren en fantastische personages zoals Sebastian en Flounder op het podium samenkomen om te zingen, te dansen en te vieren.Gedurende de show zullen speelse decorontwerpen en ultramoderne videoprojecties het Walt Disney Theater omtoveren in een 360-graden onderzeese omgeving. Tijdens "Kiss the Girl," zal Sebastian een koor van zeeleven leiden in een verfrissende uitvoering van de melodie terwijl het publiek visueel wordt vervoerd in de scène. In een nieuwe twist, exclusief voor onze show, zal Ariel, ook al heeft ze op dit punt in het verhaal geen stem, haar innerlijke stem een belangrijke en betekenisvolle rol spelen in het lied.Als je afgelopen herfst naar Destination D23 hebt gekeken, heb je misschien al een voorproefje gekregen van de draai die onze show geeft aan "Poor Unfortunate Souls". Dit wordt een meer soulvolle versie van het klassieke nummer, gevuld met Ursula's zelfvertrouwen en glamour. Tijdens dit nummer, zal haar kracht zich manifesteren in een verbazingwekkend moment als ze echt groter dan ooit wordt.
Naar welk moment kijk jij het meest uit om live op het podium te zien en te horen?

Vraag nu gratis een offerte aan voor een Disney Cruise.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 11 maart 2022 21:26