Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een zoete traktatie voor elke emotie op de Disney Wish

februari 21, 2022 332
Joyful Sweets is ontworpen om te lijken op het hoofdkwartier, oftewel het controlecentrum in Riley's hoofd.

Het voelt alsof u in de wereld van "Inside Out" bent gestapt, met decadente desserts, sculpturen van ieders favoriete emoties en zeer coole merchandise. Er zijn zelfs gloeiende Memory Orb verlichtingsarmaturen. U wilt het niet missen!


Over Memory Orbs gesproken, U kunt uw eigen Memory Orb krijgen! Net als Riley hebt u de mogelijkheid om nieuwe herinneringen te maken, gevuld met de vreugde van familieplezier. Het verschil is dat deze Memory Orb eetbaar is en gevuld met een zoete verrassing. Spoiler alert! Het is snoep, maar u zult moeten wachten tot u vaart om te zien wat voor soort. Bij ons draait alles om het voeden van de emoties door het creëren van vrolijke desserts voor u en uw geliefden om samen te delen. Dit is slechts een voorproefje van wat komen gaat!


Een sneak peek van de "Inside Out" cupcake lijn. Van een vurige rode fluwelen cupcake geïnspireerd door Woede tot een zoete citroen cupcake geïnspireerd door Vreugde, er is voor ieder wat wils. Deze cupcakes zijn niet alleen Instagram-waardig maar ook lekker.  Hebt u de drie cupcakes op de achterkant van de foto al gezien? Enig idee welke karakters en smaken deze cupcakes voorstellen?

Bron Disney Parks Blog
Beoordeel dit item
(0 stemmen)