Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een Disney-"Wish" komt uit ...Op 11 februari was de tewaterlating van Het nieuwste schip van de Disney Cruise Line, de inauguratie wordt verwacht op 14 juli 2022

februari 12, 2022 713
Het nieuwste schip van Disney Cruise Line Disney 'Wish' raakte op 11 februari voor het eerst het water aan tijdens de  "float out". Een belangrijke mijlpaal in de bouw, die in ware Disney-stijl wordt gevierd met vuurwerk en een speciaal optreden van kapitein Minnie Mouse!

Eerder werdt gemeld door Disney Cruise Line dat de Maiden Voyage van de Disney Wish verplaatst wordt naar 14 juli 2022. De Inaugurele afvaarten werden uitgesteld vanwege vertragingen op de scheepswerf.Het team van Disney Cruise Line en de Meyer Werft scheepswerf hebben hun hart uitgestort om dit prachtige nieuwe schip tot leven te brengen. Wanneer de Disney Wish uitvaart, zullen families een betoverende nieuwe wereld ontdekken, speciaal voor hen gecreëerd. De Disney Wish drijfde op 11 februari uit het gesloten bouwdok van de Meyer Werft scheepswerf in Duitsland.  zie video hieronder:

Met de tewaterlating van de Disney 'Wish' vingen we ook een glimp op van het beeld van Rapunzel aan de achtersteven van het schip. Het lijkt wel of Rapunzel  de laatste hand legt aan de Disney Wish om het schip af te werken.


De Meyer Werft scheepswerf heeft immers ook meer tijd nodig om de Disney Wish af te werken. De tegenslag is deels te wijten aan de pandemie en met name de aankomst van de Omicron-variant in Duitsland op een kritiek moment in het productieproces. Als gevolg hiervan heeft Disney Cruise Line helaas geen andere keuze dan de maiden voyage van het schip uit te stellen tot 14 juli 2022, en doet daarbij een handreiking naar de getroffen gasten om hen te helpen hun vakantieplannen aan te passen. Een van de opties waar alle getroffen gasten uit kunnen kiezen is een korting van 50 procent op een toekomstige cruise met vertrek voor 31 december 2023.

Gasten die geboekt hebben voor de Maiden Voyage van 9 juni en de DVC cruise van 14 juni worden verplaatst naar de nieuwe afvaartdata van respectievelijk 14 juli en 19 juli.

"We weten hoezeer onze gasten uitkijken naar het varen op de Disney Wish, en we begrijpen de teleurstelling en het ongemak dat dit zal veroorzaken. We koesteren de relatie die we hebben met degenen die met ons varen en herinneringen maken, en we zullen nauw samenwerken met de getroffenen om hen in de toekomst aan boord te verwelkomen," aldus Thomas Mazloum, president van Disney Cruise Line. "Ondanks deze onvermijdelijke aanpassing van onze plannen, is ons team bij Disney Cruise Line nog nooit zo optimistisch geweest over de toekomst en kan het niet wachten om families aan boord van de prachtige Disney Wish te verwelkomen."


Hieronder vindt u een lijst van de getroffen afvaarten voor de Disney Wish.

Donderdag 9 juni 2022 5-nachten Bahamian Cruise vanuit Port Canaveral
Dinsdag 14 juni 2022 3 nachten Bahama Cruise vanuit Port Canaveral DVC Member Cruise
Vrijdag 17 juni 2022 3 nachten Bahama vanuit Port Canaveral
Maandag 20 juni 2022 4 nachten Bahama vanuit Port Canaveral
Vrijdag 24 juni 2022 3 nachten Bahama vanuit Port Canaveral
Maandag 27 juni 2022 4 nachten Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Vrijdag 1 Juli, 2022 3-Nacht Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Maandag 4 Juli, 2022 4-Nacht Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Vrijdag 8 juli 2022 3 nachten Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Maandag 11 Juli 2022 4-Nacht Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Vrijdag 15 juli 2022 3 nachten Bahama Cruise vanuit Port Canaveral
Maandag 18 juli 2022 4 nachten Bahama vanuit Port Canaveral
Als gevolg van de vertraging zal de Disney Wish's vrijdag 22 juli 2022 3-Nachts Bahamian Cruise vanuit Port Canaveral de cruise zijn waar de vaardata stabiliseren en terugkeren naar de eerder geplande koers.

Vraag nu gratis een prijsofferte voor een Disney Cruise via: www.cruisereizen.nl bron: disneycruiselineblog
 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 19 februari 2022 11:12