Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line introduceert Pixar-dag op zee op geselecteerde Disney Fantasy-afvaarten in 2023

januari 27, 2022 368
Je bent een vriend van… Disney Cruise Line!
U hebt ondertussen al gehoord over de fantastische bestemmingen waar Disney Cruise Line begin 2023 naartoe zal varen, maar we voegen er nog een reden aan toe om uw winterblues in te ruilen voor de kristalblauwe wateren van de Caraïben - Pixar Day at Sea!

Je hoorde het hier eerst! Vanaf januari zullen geselecteerde zeven nachten durende afvaarten op de Disney Fantasy een dag lang feest bevatten, dat gewijd is aan de geliefde verhalen van Pixar. Heb je ooit al willen dineren, spelen, dansen, zingen en zwemmen met je favoriete Pixar vrienden? Nu is je kans, en deze kans is exclusief voor Disney Cruise Line gasten!

Naast een Pixar filmfestival, exclusieve merchandise en fotomogelijkheden, zal Pixar Day at Sea een verscheidenheid aan one-of-a-kind ervaringen omvatten, waaronder:

Character ontmoetingen
- Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat danst en speelt uw gezin met uw favoriete Pixar-makkers, waaronder Woody, Buzz Lightyear en Bo Peep uit "Toy Story"; Mike, Sulley en Boo uit "Monsters, Inc."; Joy en Sadness uit "Inside Out"; Dug en Russell uit "Up"; en de favoriete supers van iedereen - Mr. Incredible, Elastigirl en Frozone uit "The Incredibles".

Entertainment
- Een nieuw avondspektakel zal een beroep doen op uw gezin om de Incredibles te helpen de dag te redden.
- Een unieke theaterervaring brengt het geliefde verhaal van Miguel en zijn familie uit "Coco" tot leven met livemuziek en poppenspel.
- Gezinnen kunnen zich aansluiten bij hun favoriete personages uit de geliefde Pixar-films voor een dansfeest.

Dining vol met Characters
- Een nieuwe, interactieve character dining met Sheriff Woody, Jesse en Bullseye zal uw dag aftrappen met sing-a-longs, cowboy serenades en een heus country ontbijt.
- Geniet van een Pixar-diner met gerechten geïnspireerd op de Californische locatie van de Pixar Animation Studios.
- Dompel jezelf onder in onderzeese magie tijdens een diner in Animator's Palate met bezoekjes van enkele van je favoriete "Finding Nemo" vrienden, inclusief interactieve gesprekken met Crush.

Naar Castaway Cay – en verder!
Pixar Day at Sea zal op negen geselecteerde Disney Fantasy cruises plaatsvinden, van januari tot maart 2023. Vertrekkend vanuit Port Canaveral, Florida, zal de Disney Fantasy naar verschillende favoriete bestemmingen in de oostelijke en westelijke Caraïben varen. Thomas en San Juan, Puerto Rico, terwijl de cruises naar de westelijke Caraïben een bezoek brengen aan Cozumel, Mexico, Grand Cayman en Falmouth, Jamaica. Elke cruise omvat een bezoek aan Disney's prive-eiland, Castaway Cay.
Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan niet wachten om ondergedompeld te worden in de verhalen van mijn favoriete speelgoed, monsters en helden tijdens de gloednieuwe Pixar Day at Sea.

Vraag nu gratis een offerte aan voor een Disney Cruise.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 27 januari 2022 07:58