Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Designing the Disney Wish: Shows van Broadway-kaliber in het Walt Disney Theater

maart 17, 2022 242
Een kenmerk van elke Disney Cruise Line vakantie is het ongeëvenaarde aantal van spektakels in Broadway-stijl die uitgevoerd worden het Walt Disney Theater.

De gasten houden van de mogelijkheid om Disney verhalen en personages op nieuwe manieren tot leven te zien komen op het podium, zoals de bekroonde "Beauty and the Beast" show aan boord van de Disney Dream en "Tangled: De Musical" op de Disney Magic.
Een Disney cruise biedt in feite veel van onze jongere gasten hun eerste theaterervaring ooit en creëren een onuitwisbare herinnering voor zichzelf en hun families. Het is dus geen verrassing dat ons nieuwste schip, de Disney Wish, deze geliefde traditie zal voortzetten met de première van twee gloednieuwe podiumshows: "Disney De Kleine Zeemeermin" en "Disney Seas the Adventure."

In de volgende video van onze "Designing the Disney Wish" serie, neemt een getalenteerd team van Walt Disney Imagineers en Disney entertainment extraordinaries je mee "achter het gordijn" van het Walt Disney Theater, met nooit eerder vertoonde concept art en beelden van het ontwikkelingsproces.Vraag nu gratis een offerte aan voor een Disney Cruise.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)