Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line maakt de cruises bekend voor de zomer van 2023

april 28, 2022 844
Disney Cruise Line viert zomer 2023 met gezinsavonturen in Alaska, Europa, de Bahama's en het Caribisch gebied. Hoogtepunten zijn onder meer het eerste bezoek van de Disney Dream van Europa en een terugkeer naar Alaska.

CELEBRATION, Florida – Disney Cruise Line biedt gezinnen in de zomer van 2023 een verscheidenheid aan betoverende vakanties, inclusief cruises naar nieuwe en favoriete aanloophavens over de hele wereld. Van de majestueuze gletsjers van Alaska tot de zonovergoten Griekse eilanden, roze zandstranden van Bermuda en pittoreske fjorden van Noorwegen, deze zomerbestemmingen zullen sprankelen van avontuur en opwinding. Bovendien krijgen gezinnen voor het eerst de kans om tijdens het eerste seizoen in Europa rond de Middellandse Zee en de Britse eilanden te zeilen op de Disney Dream.

"We zijn verheugd om in de zomer van 2023 vijf schepen op zee te hebben met een breed scala aan bestemmingen waar gezinnen van kunnen genieten", zegt Sharon Siskie, senior vice president en algemeen directeur van Disney Cruise Line. “Deze Disney Cruise Line-afvaarten nemen gezinnen mee op zomerse avonturen op manieren die alleen Disney kan doen, waarbij gasten van alle leeftijden worden verwend met oogverblindend entertainment, diners van wereldklasse, unieke karakterontmoetingen, het gemak en de verwennerij van zorgeloze dagen op zee en de compromisloze gastenservice die een Disney-vakantie definieert.”

Boekingen open voor het publiek op 9 mei 2022. Ga voor meer informatie naar de pagina met routes voor zomer 2023 van disneycruise.com.

Disney Dream markeert inaugureel seizoen in Europa
Voor het allereerste zomerseizoen in Europa zal de Disney Dream een ​​breed scala aan bestemmingen aandoen die behoren tot de meest gekoesterde ter wereld. Met afvaarten van vier tot elf nachten, vaart de Disney Dream van Barcelona en Rome naar pittoreske aanloophavens in de Middellandse Zee, inclusief een allereerste zeiltocht van zeven nachten naar de Griekse eilanden met stops in de immer populaire havens van Santorini en Mykonos.

Bij vertrek in de late zomer/vroege herfst van de Disney Dream vanuit Southampton zullen cruises plaatsvinden naar een groot aantal bestemmingen, waaronder Spanje, Frankrijk, de Britse eilanden, Noorwegen en IJsland. Nieuwe aanloophavens zijn La Rochelle, Frankrijk en twee nieuwe havens in Noorwegen - Skjolden, de thuisbasis van een schat aan natuurlijke attracties, en Sandnes, een kleine stad net buiten de metropool Stavanger die bekend staat om zijn buitenactiviteiten.

Zomer 2023 afvaarten naar Alaska aan boord van Disney Wonder
De adembenemende natuurlijke schoonheid van Alaska wordt gecombineerd met de magie van Disney op afvaarten van vijf, zeven en negen nachten op de Disney Wonder vanuit Vancouver, Canada. Vanaf mei worden cruisers uitgenodigd om spannende havens zoals Ketchikan en Skagway te ontdekken, met hun prehistorische gletsjers, goudmijnrelikwieën en spectaculair land- en zeeleven. Drie Alaska-routes doen Icy Strait Point aan, de thuisbasis van een regenwoud aan de kust, wildernistochten en - voor sensatiezoekers - tokkelen boven de boomtoppen.

Tropische ontsnappingen naar de Bahama's en het Caribisch gebied vanuit Florida
Zonovergoten tropische eilanden in de Bahama's en het Caribisch gebied wachten in de zomer van 2023 op drie Disney Cruise Line-schepen vanuit Florida.

Voor de eerste volledige zomer van zeilen, zal de Disney Wish thuishaven in Port Canaveral bij Orlando voor een reeks cruises van drie en vier nachten op de Bahama's naar Nassau en Disney's privé-eilandoase, Castaway Cay. De Disney Wish zal spannende nieuwe toevoegingen bevatten, waaronder Disney's eerste 'Frozen'-theatrale eetervaring en AquaMouse, een wildwateravontuur en de allereerste Disney-attractie op zee.

Port Canaveral zal ook het vertrekpunt zijn voor de Disney Fantasy voor afvaarten variërend in lengte van vijf tot tien nachten. Naast cruises van zeven nachten naar populaire havens in de oostelijke en westelijke Caraïben, kunnen gasten ook een vijfdaagse Bahamaanse zeiltocht beleven met back-to-back calls op Castaway Cay, een 10-daagse zuidelijke Caraïbische reisroute naar de eilanden van Aruba en Bonaire en een cruise van acht nachten met twee dagen op de prachtige roze zandstranden van Bermuda.

De Disney Magic zal zijn zomerverblijf in Miami maken voor een assortiment van spannende bestemmingen. Vanaf 27 mei vaart de Disney Magic vier nachten op de Bahama's en vijf nachten op de westelijke Caraïben, gevolgd door twee zeven nachten in juli naar de oostelijke en westelijke Caraïben. Bepaalde zomerreizen aan boord van de Disney Magic bevatten dubbele dagen - voor dubbel plezier - op Castaway Cay.

Ga voor meer informatie over Disney Cruise Line of om een ​​vakantie te boeken naar disneycruise.com of neem contact op met een reisbureau.

Wat vind je van de reisaankondiging van Disney Cruise Line in de zomer van 2023? Welke overtocht wilt u boeken?
Beoordeel dit item
(1 Stem)