Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Wish

februari 26, 2021 981
De vloot van Disney Cruise Line heeft de mooiste schepen op zee en de Disney Wish, die in de zomer van 2022 vertrekt, zal daarop geen uitzondering zijn.
Deze weergave toont de prachtige buitenkant van het vijfde Disney-schip dat cruisevakanties met het hele gezin naar een heel nieuw niveau zal tillen.

Elk Disney-schip is gecentreerd rond een primair personage, dat wordt tentoongesteld als een standbeeld in het prachtige atrium van het schip. Disney is begonnen deze ruimte "The Grand Hall" te noemen, en aan boord van Disney Wish zal Assepoester het grote sociale centrum van het schip sieren.


Het vijfde schip zal worden aangedreven door schoon brandend vloeibaar aardgas en hetzelfde zijn als andere twee nog te bouwen schepen, het is 343 meter lang, ongeveer 140.000 bruto ton met 1.250 gastenhutten gepland voor maximaal 4000 passagiers - wat iets groter is dan de Dream-klasse (Disney Dream en Disney Fantasy).
De nieuwbouw werd aangekondigd door Bob Iger tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Walt Disney Company in 2016.
Bij een bijeenkomst in Port Canaveral in juni 2018 werd vermeld dat een derde Disney Cruise-schip in 2022 als thuishaven Port Canaveral zou hebben en tijdens de D23 Expo 2019 kondigde Bob Chapek aan dat het schip de Disney Wish zal heten.


Op het achterschip wordt, in overeenstemming met de Disney-traditie, een personage gezien die de naam van het schip schildert. Aan boord van Disney Wish gaat die eer naar Rapunzel.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op zaterdag 27 februari 2021 08:53