Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Cruise Line introduceert betoverende nieuwe ervaringen voor Halloween op de High Seas

mei 01, 2022 175
Het is allemaal een hoop Hocus Pocus! Tenminste, dat zal het deze herfst zijn, wanneer een nieuwe character meet and greet geïnspireerd door de favoriete zussen van Halloween en andere nieuwe ervaringen debuteren op Disney Cruise Line's Halloween on the High Seas cruises!

Deze september en oktober, zullen de gasten amuck (amuck! amuck!) roepen op Halloween-thema cruises met speciaal entertainment en activiteiten, met inbegrip van trick-or-treating, spookachtige feestjes, uitgebreide decors en limited-time items van eten en drinken.

Maar de pret stopt daar niet! Deze cruises zullen ook een geheel nieuwe character meet and greet aanbieden, exclusief voor Disney Cruise Line gasten. Terwijl alle personages aan boord Halloween kostuums zullen dragen als onderdeel van de festiviteiten, zullen Minnie Mouse, Daisy Duck en Clarabelle Cow in een nooit eerder vertoonde look verschijnen, als ze verkleed zijn als de iconische Halloween zussen, de Sandersons, uit de film "Hocus Pocus."

Tijdens haar inaugurele seizoen van Halloween cruises dit najaar, zal de Disney Wish, het nieuwste Disney Cruise Line schip, ook een unieke draai geven aan een Halloween op de High Seas kenmerk.
Het middelpunt van elk schip tijdens Halloween afvaarten is de kenmerkende magische Pompoenboom die boven de atriumlobby uittorent, elk met uitlopende Jack-O-Lantaarns en flikkerende lichtjes.

Aan boord van de Disney Wish zullen gasten getuige zijn van het debuut van een geheel nieuwe boom in de "Assepoester"-geïnspireerde Grand Hall.
Met lichtere schors, sierlijke takken en een mystiek gezicht, zegt de legende dat deze betoverde boom (genaamd Boo) prachtige kalebassen liet groeien met de hulp van een wensster. De beste pompoen van allemaal was voorbestemd om een heel speciale wens in vervulling te laten gaan ... en dat moment brak aan toen er een koets nodig was om een schone maagd naar een koninklijke soiree te sturen. In een flits van bibbidi-bobbidi-boo, werd die perfecte pompoen de koets die Assepoester naar het bal van de prins bracht!

Naast griezelige ontmoetingen met personages en betoverde pompoenbomen zijn er nog andere angstaanjagend leuke ervaringen aan boord van Halloween on the High Seas: Mickey's Mouse-querade Party, een leuk verkleedfeest voor gezinnen (en uw favoriete Disney-figuren); schurkachtige overnames in de exclusieve gelegenheden voor volwassenen; films met Halloween-thema in Funnel Vision; en zelfs een spookachtige kijk op de aankondigingen van het schip.

Halloween op de High Seas cruises zullen worden aangeboden aan boord van geselecteerde afvaarten in september en oktober. Vertrekkend vanuit havens in Miami en Port Canaveral, Florida, San Diego en New York City, zal elke cruise families meenemen naar fascinerende bestemmingen zoals de Bahamas, Caribbean, Bermuda, Canada en Mexico. Alle afvaarten vanuit Port Canaveral en Miami zullen een stop op Castaway Cay bevatten, Disney's privé-eilandparadijs ingericht voor familieplezier en ontspanning en boordevol speciale Disney-touches.

Vraag nu gratis een prijsofferte aan: Disney Cruiseline
Beoordeel dit item
(0 stemmen)