Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw cruiseschip Disney Wish nu officieel opgeleverd door Meyer Werft

juni 10, 2022 167
In het bijzijn van kapitein Minnie ondertekenden Jan Meyer van de scheepsbouwer en Disney Cruise Line president Thomas Mazloum gisteren de officiële papieren van de oplevering.

Enkele weetjes:

- De levering is de laatste mijlpaal in de bouwreis van het schip, die meer dan twee jaar geleden begon op de Meyer Werft-scheepswerf in Duitsland en mogelijk werd gemaakt door duizenden scheepswerfarbeiders en de creatieve visie van Disney Imagineers.

- Disney Cruise Line overhandigde Meyer Werft een elegant Assepoester-beeldje ter nagedachtenis aan het prachtige levensgrote bronzen beeld dat gasten verwelkomt in de Grand Hall van het schip.


- Na de ceremonie nam kapitein Marco Nogara het roer over van de Disney Wish voor de transatlantische reis van Bremerhaven naar haar huis in Port Canaveral, Florida.

- De Disney Wish, het vijfde schip in de Disney Cruise Line-vloot, introduceert een gloednieuw, duidelijk Disney-ontwerpconcept dat anders is dan alles op zee. Het motief van betovering - te vinden in het hart van zoveel geliefde Disney-verhalen - is de architecturale en thematische basis van het ontwerp van het schip, waarbij verbeeldingskracht, emotie en avontuur verweven zijn met de structuur van de unieke persoonlijkheid van het schip. Het schip beschikt over nieuwe ruimtes en ervaringen doordrenkt met meer Disney-verhalen dan ooit, waardoor de fantastische werelden en geliefde personages in het hart van Disney-, Pixar-, Marvel-  en Star Wars-  avonturen tot leven komen als nooit tevoren.

- De Disney Wish is het vijfde schip in de Disney-vloot en het derde Disney-schip gebouwd door Meyer Werft. Ze wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG) – een van de schoonste brandstoffen die beschikbaar zijn voor schepen.
- De Disney Wish vertrekt op 14 juli voor zijn eerste reis vanuit Port Canaveral.
- Meyer Werft zal in 2024 en 2025 nog 2 nieuwe gelijkaardige schepen leveren aan Disney Cruise Line

(Bron laughingplace)

Vraag nu gratis een offerte voor een Disney Cruise: Aanbieding Disney Cruise Line


Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 10 juni 2022 08:17