Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Avengers: Quantum Encounter" is de meest ambitieuze eetervaring van Disney Cruise Line ooit

juni 17, 2022 204
Het is alsof je dineert in een epische Marvel-film! Tijdens het diner nemen gasten deel aan een hands-on demonstratie van de nieuwste en beste Pym Tech, de Quantum Core, gehost door Scott Lang en Hope van Dyne (Ant-Man and The Wasp).

Maar deze technologie is zo geavanceerd dat het een zeer onwelkome bezoeker naar de Disney Wish trekt: Ultron, ingesproken door acteur Ross Marquand, die graag deze krachtige kwantumtechnologie in handen wil krijgen.

Captain America en Captain Marvel arriveren net op tijd om het op te nemen tegen een leger van Ultrons schildwachten in een gevecht op Avengers-niveau op het bovendek van het schip. Met hem is de heldin in opleiding Ms. Marvel, die haar kosmische krachten op de proef stelt naast enkele van haar favoriete Avengers … terwijl ze de hele tijd helemaal fangirl is.

We zijn zo enthousiast dat we de eerste Disney-vakantie-ervaring zijn waarin Iman Vellani deze baanbrekende rol speelt. Ms. Marvel voegt nog meer humor, hart en heroïek toe aan onze toch al actievolle show, en we kunnen niet wachten tot gasten het zelf kunnen ervaren in slechts een paar weken, wanneer de Disney Wish officieel vertrekt!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)