Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aan boord van de Disney Wish: Light the Night met spectaculair nachtelijk entertainment

juli 18, 2022 173
Een van de beste onderdelen van een vakantie met Disney Cruise Line is ontdekken dat de magie niet stopt als de zon ondergaat! Hoewel de Disney Wish op elke locatie een robuuste selectie entertainment van wereldklasse biedt, zijn het opwindende after-dark-aanbod op de bovendekken een must tijdens elke zeiltocht.

We zijn absoluut enthousiast over die piratenavond - een favoriet bij fans van Disney-cruisers - die debuteerde aan boord van de Disney Wish met een gloednieuwe rock-and-roll-wending voor Pirate's Rockin' Parlay Party! Dus zorg ervoor dat je je favoriete ooglapjes en piratenkleding tevoorschijn haalt, want dit is een deckparty dat je niet wilt missen.

Op een speciale avond van elke reis begeven gasten zich naar de bovendekken waar ze worden ontvangen door Captain Redd en haar bemanning van roekeloze rocksterren. Naast opmerkelijke stunts, speciale effecten en tal van verrassingen, zullen Captain Redd en haar vrolijke band van avonturiers beroemde rock-radiohits uitvoeren, waaronder een unieke vertolking van "Yo Ho (A Pirate's Life for Me). ”

En ik weet wat je denkt ... wat is een piratenfeest zonder een sensationele show in de lucht?

Als je nog nooit een oogverblindend Disney-vuurwerk in het midden van de zee hebt gezien, moet ik je zeggen, het is echt een magische ervaring ... en vuurwerk is inbegrepen bij elke Disney Cruise Line-afvaart! Kijk vanaf het dek hoe fantastisch vuurwerk een sterrenhemel verlicht, onderstreept door een origineel arrangement van de sensationele soundtrack uit de Walt Disney Studios "Pirates of the Caribbean"-films.

Met een feest dat je de hele nacht zal laten rocken en een spectaculair vuurwerk dat je de adem beneemt, zal je familie gegarandeerd onvergetelijke herinneringen creëren op de bovendekken van de Disney Wish. Ik zie je daar!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 18 juli 2022 07:40