Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aan boord van de Disney Wish: 'Dinner and a Show' naar een heel nieuw niveau brengen

juli 04, 2022 181
Een van de beste manieren om herinneringen met dierbaren te creëren, is het delen van een maaltijd rond een tafel - en de eetervaringen op de Disney Wish zijn magischer dan ooit.

Met drie gloednieuwe eetconcepten - variërend van theatraal entertainment ... tot filmavontuur ... tot verfijnde elegantie - zijn maaltijden de beste tijd om ondergedompeld te worden in de fantasierijke werelden van favoriete Disney- en Marvel-verhalen en de Gouden Eeuw van Hollywood.Bij Arendelle: A Frozen Dining Adventure worden gezinnen getrakteerd op een diner en een betoverende show tijdens Disney's allereerste "Frozen" eetervaring. Je bent een van de geëerde gasten die de koninklijke verloving van koningin Anna en Kristoff vieren en het verhaal oppakt waar Walt Disney Animation Studios 'Frozen 2' ophield. Naast boeiende theatervoorstellingen, krijg je bezoek van vrienden zoals Elsa, Oaken en ieders favoriete sneeuwman, Olaf, op een geheel nieuwe manier die exclusief is voor Disney Cruise Line.

Terwijl u dineert in een buitengewone keuken doordrenkt met Scandinavische invloeden, wordt deze gezellige zaal verlicht door een achtergrond van de glinsterende Aurora Borealis. Tijdens de maaltijd hebben gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan de festiviteiten met ambachten aan tafel, vermakelijke meezingers en een grote finale waarbij iedereen in het publiek op de been zal zijn. Ik daag je uit om deck 5 te verlaten zonder een tevreden buik en "Let It Go" te zingen en te herhalen in je hoofd!Worlds of Marvel is het allereerste Marvel filmische eetavontuur, waarin je familie een interactieve rol speelt in een gloednieuwe, actievolle Avengers-missie die zich om hen heen afspeelt. Compleet met fan-favoriete karakterbezoeken en een paar "kleine" verrassingen, dit is een ervaring die je niet wilt missen.

Op deze iconische locatie word je omringd door ultramoderne Pym Tech en een kenmerkende Stark-itecture-stijl terwijl je geniet van een werelds menu dat is geïnspireerd op een mix van echte en fictieve settings, zoals Afrikaanse Wakanda, Oost-Europese Sokovia en de thuisbasis van de Avengers in New York City.1923 op de Disney Wish, als je een fan bent van Disney-geschiedenis, animatie of een combinatie van beide, dan vermoed ik dat je dol zult zijn op 1923, een elegant restaurant dat is vernoemd naar het jaar waarin The Walt Disney Company werd opgericht. Terwijl je je een weg baant naar een van de twee eetzalen die genoemd zijn ter ere van de Disney-broers, word je begroet door honderden tekeningen, rekwisieten en schetsen die een insider's blik geven op de creatie van Disney's geliefde animaties, zowel klassiek als modern .

Met een strak, verfijnd decor gecombineerd met gouden afwerkingen, verwijst de eetkamer naar de grootsheid en glamour van het oude Hollywood. 1923 biedt culinaire hoogstandjes geïnspireerd op Disney's Californische erfgoed, met de unieke mix van Aziatische, Europese en Zuid-Amerikaanse keuken in de regio.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 04 juli 2022 07:42