Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aan boord van de Disney Wish: een schip vol PLEZIER voor kinderen

juli 04, 2022 159
Laten we aan boord gaan voor een kijkje in het plezier dat kinderen van alle leeftijden te wachten staat - van een meeslepend wonderland van helden, prinsessen en verhalenvertellers, tot een speelse kinderkamer voor baby's en peuters, tot een aantal serieus coole ontmoetingsplaatsen voor jongeren en tieners.


Disney's Oceaneer Club is gevuld met eindeloos entertainment. Maar voordat we hier in de gespecialiseerde programmering duiken, moeten we het hebben over hoe je op deze locatie kunt komen. Een draaiende glijbaan verschijnt op magische wijze in de Grand Hall op dek 3 om kinderen direct (en veilig) naar het centrale knooppunt van Disney's Oceaneer Club op dek 2 te vervoeren. Hoe cool is dat!
Deze spannende speelruimte is exclusief voor kinderen van 3 tot 12 jaar en biedt verschillende locaties met een rijk thema en ongelooflijke activiteiten die worden geleid door Disney-adviseurs.


Marvel Super Hero Academy helpt jonge "rekruten" om de volgende generatie superhelden te worden met boeiende activiteiten zoals "Avengers: Mission Training", een op gebaren gebaseerd spel waarin kinderen hun eigen superpakken ontwerpen en virtueel tegen slechteriken vechten. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om plezier te hebben met favoriete personages, waaronder Spider-Man, Black Panther en Ant-Man and the Wasp.

Star Wars: Cargo Bay biedt een unieke interactieve ervaring, "Star Wars: Creature Challenge", waar kinderen creature-handlers worden en leren omgaan met ondeugende, exotische wezens uit de hele melkweg, voordat ze deelnemen aan een belangrijke missie om Rey en Chewbacca de kracht helpen te kanaliseren en het schip van vernietiging te redden.

Fairytale Hall beschikt over een koninklijk trio van activiteitenruimtes waar kinderen zich bij favoriete Disney-prinsessen en Frozen Queens voegen om hun creativiteit de vrije loop te laten in Rapunzel's Art Studio, verhalen te lezen en na te spelen in Belle's Library, en nieuwe ijzige krachten op de proef te stellen in Anna en Elsa's Sommerhus .

Walt Disney Imagineering Lab is een gloednieuwe locatie waar kinderen de geheimen van onze wereldberoemde Disney Imagineers zullen ontdekken met praktische activiteiten en inventieve experimenten. Kinderen krijgen zelfs de kans om hun eigen achtbaan te maken en vervolgens in een capsule te klimmen waar ze virtueel op hun fantasierijke meesterwerk in de Ride Studio rijden.

Mickey en Minnie Captain's Deck is een gloednieuwe nautische speeltuin voor kinderen waar de kenmerkende ervaring 'Minnie's Captain Academy' terug te vinden is. Tijdens deze energieke trainingssessie zullen kinderen spelletjes spelen, dansen en deelnemen aan maritieme "oefeningen" die hun verbeeldingskracht testen tijdens leuke uitdagingen die verband houden met STEAM-principes (wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde).

Voor de kleinste cruisers van 6 maanden tot 3 jaar biedt It's a Small World Nursery babysitservices, in een speelse omgeving waar kleintjes spelletjes spelen, knutselen, films kijken, boeken lezen en zelfs tijd doorbrengen met speciale Disney-vrienden.

Bij Edge kunnen jongeren van 11 tot 14 jaar plezier maken en spelen ze games in een heldere, kleurrijke hangout geïnspireerd op een chique loft in New York City. Dit is de perfecte plek voor jongeren om coole, deelbare vakantiefoto's te maken waar hun vrienden thuis jaloers op zullen zijn.

Bij Vibe kunnen tieners van 14 tot 17 jaar nieuwe vrienden ontmoeten, films kijken, games spelen en deelnemen aan activiteiten die speciaal voor hen zijn gemaakt. Deze stijlvolle ruimte, geïnspireerd op een Parijse kunstenaarsloft, is de hipste plek voor trendy tieners en beschikt over levendige neonreclames, funky pop-art en kamerhoge ramen met uitzicht op de oceaan.

Goed om te weten! Tijdens een Open Huis kunnen ook de volwassenen hier een kijkje nemen.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 04 juli 2022 07:31