Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aan boord van de Disney Wish: een sprookjesachtig kasteel drijvend op de zeeën

juli 02, 2022 465
We zijn absoluut verheugd dat de Disney Wish eindelijk zijn grootse debuut heeft gemaakt. Ter ere van de nieuwste toevoeging aan de Disney Cruise Line-vloot, starten we een gloednieuwe serie berichten hier die je een exclusief kijkje geven in ons innovatieve en fantasierijke schip.

En wat is een betere plek om te beginnen dan in de Grand Hall, het betoverende middelpunt van het schip?

Deze op sprookjes geïnspireerde ruimte is een eerbetoon aan het verhaal van Assepoester en omvat een prachtig bronzen beeld van de geliefde prinses, glas-in-loodversieringen in haar kenmerkende kleuren en iconen uit de Disney-filmklassieker die je op onverwachte plaatsen kunt ontdekken, waaronder de vloerbedekking, metaalbewerking en verlichtingsarmaturen.Laten we het dus hebben over de letterlijke ster van de show - de kroonluchter! Dit glinsterende icoon is ontworpen met magische betovering in gedachten en is eigenlijk een oogverblindende wensster die tijdens de reis op wonderbaarlijke wijze tot leven komt … vooral wanneer je voor de eerste keer naar binnen stapt. Elk kind dat aan boord komt, krijgt een eigen wensstokje, waarmee ze tijdens een welkom aan boord feestje de "Eerste Wens" van hun vakantie zullen doen.

Dit opnieuw ontworpen atrium zal tijdens elke vaart zelfs op een geheel nieuwe manier evolueren en transformeren van een klassieke sprookjesachtige ontmoetingsruimte in een spannend theater door de magie van ingebouwde speciale effecten. De Grand Hall heeft het allereerste atriumpodium ooit op een Disney-schip en biedt speciale shows en interactief entertainment waarbij de gasten centraal staan ​​terwijl ze een speciale rol spelen in de magie.

Vraag nu gratis een prijsofferte via: www.cruisereizen.nl

Van de grote trap en de met sterren bezaaide, glinsterende kroonluchter erboven... tot het sierlijke podium, toegewijde shows en interactief entertainment... deze nieuwe locatie is de perfecte ruimte om wensen uit te laten komen. Sluit je ogen en wens weg!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 04 juli 2022 07:32